به گزارش صبح ساحل، محسن جوهری اظهار کرد: جایگاههای سی ان جی به دلیل عدم دریافت کارمزد منصفانه قادر به پرداخت هزینهها نیستند و متاسفانه توجهی به وضعیت اقتصادی جایگاهداران نمیشود.
وی با بیان اینکه در سال جاری در شرایطی که کاهش میزان فروش جایگاهها در مقایسه با سال قبل موجب کاهش درآمد جایگاهها شده و تاکنون هیچگونه افزایشی در کارمزد جایگاهها تصویب نشده است، مدعی شد: تصمیم اخیر در افزایش حدود ۶۰ درصدی هزینه برق جایگاههای سی ان جی موجب بدتر شدن شرایط اقتصادی جایگاهها شده و این تصمیم جدید برای دریافت کارمزد از تراکنشهای کارتی نیز موجب افزایش هزینه جایگاه داران بین ۴ تا ۱۲ میلیون در ماه خواهد شد.
به گفته رییس هیات مدیره انجمن سی ان جی کشور، این انجمن از شورای پول و اعتبار تقاضا دارد تا جایگاههای سوخت را از این تصمیم مستثنی کند؛ در غیر اینصورت با توجه به مخالفت گسترده جایگاه داران، با اجرای این تصمیم پرداخت هزینه سوخت در جایگاهها فقط به صورت نقدی انجام خواهد شد و این موضوع باعث بروز مشکل برای مردم و جایگاهداران خواهد شد.
کارمزد تراکنش های خرید کارتی چقدر است؟
بر اساس شیوهنامه جدید نظام کارمزد که با هدف برقراری تعادل و تناسب میان خدمات دریافت شده و تقبل هزینههای گسترش و پایداری زیرساختهای شبکه پرداخت الکترونیکی تنظیم شده، دارندگان دستگاههای کارتخوان به ازای هر تراکنش خرید از ۱۲۰۰ ریال تا حداکثر سقف تعیین شده بسته به مبلغ تراکنش، کارمزد پرداخت میکنند.
به عبارت دیگر کف این کارمزد تا تراکنشهای ۶ میلیون ریال ۱۲۰۰ ریال و برای تراکنشهای بالاتر به صورت پلکانی تا سقف تعیین شده، خواهد بود. لازم به تاکید است با توجه به اصلاحات انجامشده همچنان شبکه بانکی و بانک پذیرنده، بالاترین سهم را در پرداخت کارمزد تراکنشهای خرید کارتی برعهده دارد.
همچنین تاکید می گردد بر اساس دستور العمل جدید، کارمزد قابل اخذ از دارنده کارت صفر است.
مطابق با جدول زمانی اجرای این بخشنامه، اصلاح نظام کارمزد پذیرندگان به صورت مرحلهای اجرا خواهد شد و تراکنشهای با مبالغ بالا در اولویت اجرا هستند. همچنین تا اطلاع ثانوی پذیرندگان صنف نانوایی و سوپرمارکت از پرداخت کارمزد مستثنی شده و سهم این صنوف همچنان توسط بانک پذیرنده پرداخت خواهد شد.