روسیه ایران را جایگزین کانال سوئز می‌کند



بلوسوف گفت: زیرساخت‌های کنونی حمل و نقل که به صورت تاریخی برای انتقال کالا بین شرق و غرب ایجاد شده‌اند، دیگر نمی‌تواند نیاز‌های جهان را برآورده کنند. وی گفت که انتظار می‌رود حجم حمل و نقل انتقال کالا‌های روس تا سال ۲۰۳۰ دو برابر بشود.

     

به گزارش صبح ساحل، بلوسوف طی سخنانی در مجمع اقتصادی اوراسیایی گفت که اهمیت کریدور حمل و نقل بین‌المللی شمال - جنوب و دیگر مسیر‌های جایگزین به خاطر تغییر سمت و سوی بازار‌های جهانی به سوی چین، آسیای جنوب شرق و خلیج فارس در حال افزایش است.

وی در سخنان خود گفت: زیرساخت‌های کنونی حمل و نقل که به صورت تاریخی برای انتقال کالا بین شرق و غرب ایجاد شده‌اند، دیگر نمی‌تواند نیاز‌های جهان را برآورده کنند.

این مقام روس تأکید کرد که کریدور شمال - جنوب می‌تواند یک رقیب جدی برای کانال سوئز باشد.

بلوسوف تاکید کرد کانال سوئز هم‌اکنون تنها مسیر اتصال آسیا به اروپا از طریق آب‌های عمیق است و چنین انحصاری می‌تواند برای اقتصاد جهانی مخاطره‌آمیز باشد.

وی برای اثبات مدعای خود حادثه سال ۲۰۲۱ را یادآوری کرد که یک کشتی کانتینربر ا ز مسیر خود منحرف شد و کانال سوئز را برای حدود یک هفته بست و تبعات ادامه‌داری برای اقتصاد جهانی به بار آورد.

کریدور شمال - جنوب یک مسیر ترانزیت ترکیبی ریلی - دریایی - جاده‌ای ۷۲۰۰ کیلومتری است که با عبور ا ز هند، ایران، آذربایجان، روسیه، و آسیای میانه به اروپا می‌رسد.

کارشناسان می‌گویند: توسعه استفاده از این مسیر می‌تواند هزینه‌های حمل و نقل را ۵۰ درصد کاهش داده و زمان انتقال محموله‌های تجاری را ۲۰ روز نسبت به عبور از کانال سوئز کمتر کند.

برای این مطلب تا کنون نظری ثبت نشده‌ است.
0 / 200
  • نظر شما پس از بررسی و تایید منتشر خواهد شد.
  • لطفا از بکاربردن الفاظ رکیک، توهین و تهمت به اشخاص حقیقی و حقوقی خودداری کنید.

آخرین خبرها