05

دی

1403


اجتماعی

27 خرداد 1402 12:30 0 کامنت

 رئیس پلیس راهور از اجرایی شدن کروکی الکترونیک در عید مبعث حضرت رسول اکرم(ص) خبر داد و گفت: راه حل تصادفات و خسارات صوری اجرایی شدن کامل کروکی‌های الکترونیک است.

  

به گزارش صبح ساحل،  کروکی‌های الکترونیک موضوعی است که از اواخر سال 99 همزمان با نام‌گذاری هفته فراجا به نام "پلیس هوشمند" در مجموعه انتظامی مطرح شد؛ آن زمان اعلام شد که قرار است کروکی‌های تصادفات به صورت الکترونیکی طراحی شود تا هم این کروکی‌ها بتواند اطلاعات کامل تری از تصادفات را در اختیار کارشناسان قرار دهد و هم جلوی تخلفاتی مانند تصادفات صوری گرفته شود.

سردار سید کمال هادیانفر؛ رئیس پلیس راهور در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در همین خصوص اظهار کرد: سالانه یک میلیون و 200 هزار تصادف اعم از خسارتی، جرحی و فوتی در کشور داریم که باید برای این تصادفات کروکی کشیده شود.

وی با بیان اینکه در کروکی‌های کاغذی امکان خطا وجود دارد، افزود: این کروکی‌ها باید به مراجع قضایی، کارشناسی و بیمه‌ها ارسال شود و در برخی مواقع شاید اصل کروکی آسیب ببینید و از خوانایی کافی برخوردار نباشد.

رئیس پلیس راهور خاطرنشان کرد: به همین منظور کروکی‌های الکترونیک مطرح شدند تا بتوان در کنار نقشه تصادفات، از مواردی مانند نقاط حادثه‌خیز، استقرار پلیس در نقاط پرتصادف، تحلیل خودروی تصادفی و ... مطلع شد تا اقدامات پیشگیرانه و مقابله‌ای لازم انجام شود.

هادیانفر با بیان اینکه سامانه کروکی الکترونیک در اواخر سال 1399 آماده شده بود، گفت: از ابتدای سال 1400 کروکی الکترونیک به صورت پایلوت در قم اجرا شد و مشکلات فنی آن برطرف شد و اکنون آماده اجرایی شدن در سراسر کشور است.

وی تصریح کرد: قرار است به‌زودی 7 هزار تبلت که قابلیت ثبت کروکی الکترونیک را داشته باشند در اختیار پلیس راهور قرار بگیرد تا تمامی پلیس‌های راه و پلیس‌های راهور سراسر کشور را به این تبلت‌ها مجهز کنیم.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی گفت: به محض اینکه کروکی الکترونیک ترسیم می‌شود یک پیامک برای مقصر و یک پیامک برای غیرمقصر ارسال می‌شود؛ همچنین این کروکی بر روی سایت پلیس ثبت و بعد از آن برای شرکت بیمه ارسال می‌شود؛ اجرای کروکی‌های الکترونیک به کاهش تصادفات صوری کمک بسیاری می‌کند.

هادیانفر با بیان اینکه ریشه تصادفات خودرو در کروکی کاغذی مشخص نیست، گفت: به دلیل اینکه ریشه تصادفات یک خودرو در کروکی کاغذی مشخص نیست، امکان دارد فرد صبح با یک پلاک تصادف صوری انجام دهد و از شرکت بیمه طلب خسارت کند و بعد از آن خودرو را صوری بفروشد و دوباره بخواهد یک تصادف صوری دیگر رقم بزند.

رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه سالانه 2 هزار میلیارد تومان بیمه‌ها برای تصادفات ساختگی هزینه می‌کنند، گفت: با کروکی‌های الکترونیک سوءاستفاده‌ از تصادفات کم می‌شود و خودروهای پرتصادف و کم تصادف قابل شناسایی است.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چه زمانی کروکی الکترونیک در کشور اجرایی می‌شود، گفت: بنا داریم در روز عید مبعث حضرت رسول اکرم(ص) این طرح را در سراسر کشور رونمایی و اجرایی کنیم.

دیدگاه ها (0)
img