به گزارش صبح ساحل، «سید ابراهیم رئیسی»، رئیس جمهور در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۲۸ خرداد ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان تقدیم لایحه برنامه هفتم توسعه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی کل کشور گفت: خداوند را شاکرم به اینکه عنایت فرمود امروز در جمع نمایندگان مردم، رئیس مجلس و اعضای هیأت رئیسه حاضر شده و در این تاریخ بتوانیم با تلاشهای عزیزان مختلفی در حوزههای علمی، پژوهشی که اعضای دولت و سازمان برنامه و بودجه انجام دادند، برنامه هفتم را تقدیم مجلس شورای اسلامی کنیم.
وی ادامه داد: سیاستهای ابلاغی در اواخر شهریور ۱۴۰۱ نسبت به برنامه هفتم از طرف مقام معظم رهبری به همه دستگاهها ابلاغ شد. سازمان برنامه و بودجه درگیر لایحه بودجه ۱۴۰۲ بود که کار برنامه هفتم از دی ماه آغاز شد و پیشنویس آن تا اسفندماه تهیه گردید، در اینجا باید از آقای میرکاظمی تقدیر کنم که در مسئولیت سازمان برنامه و بودجه بودند، با همکاران خود و همکاری دستگاههای دیگر دولتی و همکاری برخی نمایندگان و رؤسای کمیسیونها پیشنویس برنامهها را آماده کردم.
رئیس جمهور تصریح کرد: در فروردین و اردیبهشت ماه در جلسات دولت لایحه مورد بحث قرار گرفت، هم در دولت و هم در کمیته منتخب دولت از اعضای دولت و بعد از رفت و برگشتهایی که انجام شد نهایتاً این لایحه تکمیل گردید که امروز تقدیم مجلس میشود.
رئیس قوه مجریه عنوان کرد: در تدوین برنامه، دیدگاهها و نظرات بسیاری از صاحبنظران، اندیشمندان گرفته شده و از تجربه برنامههای گذشته استفاده شده است. ما ۶ برنامه داشتهایم که این ۶ برنامه قابل ارزیابی هستند که به چه میزان مورد اجرا قرار گرفته است. همواره برنامهنویسی، برنامهریزی و تصویب برنامه در کشور بوده و دهها سال است که مسئله برنامهنویسی، برنامه ریزی و تصویب برنامه بوده است اما سخن در اجرای آن است که به چه میزان به برنامهها عمل شده و برنامه اجرایی شده است. حتماً یک آسیبشناسی ضرورت داشت، نسبت به برنامههای گذشته که به چه علت برنامهها آنچنان که باید اجرا نشدند، خوشبینانه گفته میشود که بین ۳۰ تا ۳۵ درصد برنامههای توسعه گذشته اجرایی شده است.
رئیسی افزود: اجرای ۳۵ درصد برنامه هفتم توسعه نسبت به دغدغهها، بایدها و نبایدهایی که در برنامه وجود دارد، قابل قبول نیست.