18

تیر

1405


اقتصادی

شهرستان‌ها

09 تیر 1402 16:22 0 کامنت

عملیات اجرایی احداث آب‌شیرین‌کن لیردف در شرقی‌ترین نقطه هرمزگان از توابع شهرستان جاسک و در نقطه مرزی با استان سیستان و بلوچستان با جمعیت هدف ۱۳ هزار و ۶۲۱ نفر آغاز شد. 

 

به گزارش صبح ساحل، این آب شیرین‌کن مجتمع کاشی کرتی بخش لیردف با ظرفیت سه هزار و ۳۰۰ متر مکعب در شبانه‌روز آب مورد نیاز برای یک شهر و ۲۳ روستا را تامین خواهد کرد.

استاندار هرمزگان در این آیین گفت: برای اجرای این طرح که از چاه‌های زرآباد تامین آب می‌شود، ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.

مهدی دوستی اجرای طرح‌های خدمات‌رسانی در دورترین نقاط استان را حاصل تلاش و هم‌افزایی همه بخش‌ها دانست.

وی ادامه داد: هیچ کس نمی‌تواند ادعا کند که به تنهایی کار خدمات‌رسانی را انجام می‌دهد و طرح‌های که انجام می‌شود حاصل تلاش جمعی است که بخشی را استانداری، بخشی دیگر را نمایندگان مجلس و در بخش‌های دیگر نیز سپاه و دیگر دستگاه‌ها مشارکت دارند.

استاندار هرمزگان اضافه کرد: ما مردم را ولی‌نعمتان خود می‌دانیم و این طرح‌ها را به عنوان پیشکشی به مردم شریف لیردف تقدیم می‌کنیم.

دوستی خاطرنشان کرد: بر اساس فلسفه انقلاب اسلامی و تفکرات امامین انقلاب محرومیت‌زدایی و خدمات‌رسانی در دورترین نقاط نیز در دستور کار است.

دیدگاه ها (0)
img
img

عیادت فرماندار سیریک از مجروحان حمله موشکی سحرگاه چهارشنبه

اقدام کم‌سابقه ناسا برای حفاظت از طبیعت؛ واگذاری جنگل مریلند

هواپیمای حامل پیکر رهبر شهید فرودگاه نجف را به مقصد مشهد ترک کرد

افزایش دما از هفته آینده؛ خلیج‌فارس متلاطم می‌شود

تداوم کاهش قیمت طلا در بازار جهانی

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۸ تیر؛ هر گرم ۱۷ میلیون و ۸۸۳ هزار تومان

شهادت یکی از پرسنل آتش‌نشانی در پی حمله به تأسیسات فرودگاه ایرانشهر

آموزشگاه زبان انگلیسی در گوهردشت کرج | راهنمای انتخاب کلاس زبان برای کودکان، نوجوانان و بزرگسالان

قالیباف: زورگویی و بدعهدی دیگر بی‌هزینه نیست

سپاه: زیرساخت‌ها و تاسیسات مهم پایگاه های آمریکایی در کویت و بحرین مورد اصابت قرار گرفتند

شوامنی در آستانه تمدید ۵ ساله قرارداد با رئال مادرید

پایان مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید در کربلای معلی

بلومبرگ: تردد دریایی در تنگه هرمز تقریباً متوقف شده است

تغییر ساعت مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد

عدالت آموزشی در سایه تهدیدات جنگی؛ چرا جان دانشجویان هرمزگانی نادیده گرفته می‌شود؟

img
خـبر فوری:

تعویق امتحانات نهایی منتفی شد؛ دانش‌آموزان طبق برنامه آماده شوند