17

تیر

1405


شهرستان‌ها

03 مرداد 1402 09:29 0 کامنت

فرمانده انتظامی استان هرمزگان از شناسایی و کشف دپوی محموله کولر گازی به ارزش 40 میلیارد ریال در شهرستان بندرعباس خبر داد.

به گزارش صبح ساحل، «سردار علی اکبر جاویدان»، فرمانده انتظامی هرمزگان صبح امروز گفت: مأموران انتظامی پلیس امنیت اقتصادی استان با اشراف اطلاعاتی محل دپوی کولرهای گازی قاچاق در سطح شهرستان  بندرعباس را شناسایی کردند و بلافاصله بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: مأموران با هماهنگی مراجع قضائی در بازرسی از محل مورد نظر تعداد 133 عدد انواع کولر گازی  فاقد هر گونه اسناد و مدارک گمرکی قاچاق را کشف کردند.

فرمانده انتظامی استان هرمزگان با بیان اینکه کارشناسان ارزش این محموله را 40 میلیارد ریال برآوردکردند،خاطر نشان کرد: در این راستا پرونده قضائی تشکیل و تحویل مراجع قانونی شد.

سردار جاویدان در پایان با اشاره به اینکه قاچاق کالا ضربات جبران ناپذیری به بدنه اقتصاد کشور وارد می کند خاطر نشان کرد:  پلیس با تمام توان با عوامل تهیه وتوزیع قاچاق کالا برخورد قاطع و قانونی کرده و اجازه جولان به آنها را نخواهد داد.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

مهلت بهره‌مندی از معافیت ۳ فرزندی و بیشتر تا پایان سال ۱۴۰۷ تمدید شد