28

تیر

1405


حوادث

11 مرداد 1402 17:48 0 کامنت

فرماندار شهرستان دورود در این خصوص گفت: شرکت پترو پالایش گهر دورود واقع در شهرک صنعتی این شهر دچار حریق شد. 

 

به گزارش صبح ساحل، موسوی نصر گفت: بلافاصله پس از وقوع حادثه به دلیل وسعت حریق اکیپ‌های آتش نشانی از شهرستانهای خرم آباد، بروجرد، ازنا و الیگودرز به محل حادثه اعزام شدند.
فرماندار دورود گفت: همچنین مدیریت بحران استانداری در حال رایزنی با پتروشیمی اراک برای اعزام ماشین‌های فوم پاش به منطقه وقوع حادثه در شهرک صنعتی دورود هستند.

موسوی مدیر عامل این شرکت هم گفت: خوشبختانه این حادثه خسارت جانی نداشته است.
پازوکی مدیرکل مدیریت بحران لرستان نیز گفت: با توجه به حجم گسترده آتش‌سوزی در واحد تولید مواد بنزینی شهرک صنعتی دورود، احتمال انفجار به دور از انتظار نیست، به همین منظور همه واحدهای اطراف این کارخانه تخلیه و مسائل ایمنی رعایت شده است.

مدیرکل مدیریت بحران لرستان گفت: بیش از 20 ماشین آتش نشانی برای اطفای حریق این واحد تولیدی مستقر شده است و کمبودی از نظر تجهیزات برای خاموش کردن آتش نداریم.

اعزام ادوات و امکانات اطفا حریق از شهرستان ازنا به دورود در پی حریق گسترده در شهرک صنعتی شهرستان دورود، محمدرضا فاتحی فرماندار ازنا و رئیس ستاد مدیریت بحران از اعزام همه امکانات خودرویی و اطفای حریق از شهرستان ازنا به شهرستان دورود خبر داد.
فرماندار ازنا در ادامه گفت: در پی آتش سوزی در شهرک‌ صنعتی دورود و با توجه به اعلام‌ فرماندار محترم و رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان دورود سریعاً امکانات و خودروهای آتشنشانی شهرداری به محل حادثه اعزام شدند. وی در ادامه افزود: ستاد مدیریت بحران شهرستان ازنا به عنوان شهرستان معین در شرایط اضطرار آمادگی خود را برای هر گونه کمک و امدادرسانی به شهرستان‌های مجاور اعلام کرده است و در کمترین زمان ممکن نیروها و تجهیزات به محل حادثه اعزام خواهند شد.

حضور استاندار لرستان در شهرک صنعتی دچار حریق شده ی دورود فرهاد زیویار: تمام نیروها برای مهار آتش بسیج شده اند استاندار لرستان گفت: تمامی نیروها برای مهار آتش سوزی شهرک صنعتی دورود بسیج شده اند.
فرهاد زیویار یازدهم مردادماه با حضور در محل حریق شهرک صنعتی دورود و نظارت بر عملیات مهار آن، عنوان کرد: برای مهار آتش از همه تجهیزات استان و استان‌های همجوار نظیر استان مرکزی استفاده شده است. وی ضمن اشاره به تشکیل مدیریت ستاد بحران در شهرستان دورود، اظهار کرد: خوشبختانه سرعت عمل در مهار آتش قابل قبول است و تنها نگرانی ما سرایت آتش به مخازن بنزینی است که در مجاورت این واحد صنعتی قرار دارند.
استاندار تصریح کرد: در ستاد مدیریت بحران که در فرمانداری دورود تشکیل شده اکیپ‌های اعزامی با شرح وظایف مشخص برای مهار آتش مدیریت می شوند. شهرک صنعتی دورود از صبح امروز دچار حریق شد که تلاش برای مهار آتش ادامه دارد.
حجم بالای آتش سوزی و شدت باد، کنترل و مهار آن را سخت کرده است. در حال حاضر ۲۰ دستگاه خودروی آتش نشانی از شهرهای مختلف استان در حال مهار این آتش سوزی هستند.
تاکنون 2 نفر مصدوم و به بیمارستان هفت تیر دورود اعزام شده اند.

دیدگاه ها (0)
img
img

هرمزگان از برنامه خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده برق خارج شد

پرداخت ۶۸۲ همت تسهیلات به خانوار طی بهار ۱۴۰۵

مسیر رفت از بندرخمیر به بندرعباس باز گشایی شد

ایرانی‌ها سالانه ۲۵ میلیون مراجعه بیمارستانی دارند

وقوع حادثه دریایی برای یک کشتی تجاری نزدیک عمان

سنتکام: ۲ نظامی آمریکایی در حملات ایران کشته شدند

رهبر انقلاب: نقض تفاهم‌نامه بار دیگر نامعتبربودن امضای رئیس‌جمهور آمریکا را ثابت کرد

مردم از تردد غیر ضرور در جاده‌های هرمزگان خودداری کنند

نحوه فعالیت ادارات هرمزگان در روز یکشنبه ۲۸ تیرماه مشخص شد

تونل شهید میرزایی بندرعباس ساعت ۱۹ شنبه تا ساعت ۶ صبح روز بعد مسدود است

تنظیم بازار و تامین کالاهای اساسی با قوت ادامه دارد

تأکید قطر بر لزوم توقف فوری اقدامات نظامی در منطقه

تدوین محتوای جدید آموزشی درباره حوادث و شهدای جنگ برای کتب‌ درسی سال تحصیلی آینده

پخش زنده دیدار انگلیس و فرانسه

حملات متعدد نظامی دشمن آمریکایی به حوالی سیریک

img
خـبر فوری:

امتحانات نهایی پایه یازدهم و دوازدهم در هرمزگان به تعویق افتاد