به گزارش صبح ساحل و به نوشته ایسنا، سید محمد حسینی با اشاره به اهمیت لایحه بیمه اجباری شناورهای مسافربری، خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش چشمگیر تعداد شناورهای مسافربری در حوزه حمل و نقل دریایی با ظرفیتهای ۵۰ تا ۳۰۰ نفره و احتمال وقوع حوادث طبیعی و غیر طبیعی برای آنها و نظر به خلاءقانونی در زمینه الزام شناورهای یاد شده به بیمه کردن خود در برابر خسارات بدنی و مالی وارده به مسافران و سایر سرنشینان در اثر حوادث احتمالی، لایحه مذکور تقدیم مجلس شد.
وی افزود: اساسا فلسفه وجودی شرکتهای بیمهگر، با حوادث گره خورده است و نقش بیمه در حوادث دریایی مسبوق به سابقه و بسیار حائز اهمیت است.
حسینی ادامه داد: در قوانین داخلی، فقدان ساختار و چارچوب قانونی برای بیمه دریایی بالاخص در حوزه بیمه شناورهای مسافربری خلاء بسیار بزرگی است که در صورت بروز حادثه باعث ظهور مشکلات پرشماری میشود و به طور حتم زندگی و معیشت بسیاری از حادثه دیدگان، بازماندگان حادثه، مالکان شناورها و راهبران شناورها را متاثر مینماید و دستگاه های نظارتی، قضایی و اجرایی در راستای حل و فصل آن دچار چالشهایی میشوند.
معاون رئیس جمهور در امور مجلس افزود: تصویب لایحه بیمه شناورهای مسافربری راه حلی منطقی و اجرایی برای این موضوع خواهد بود و ضرورت آن با لحاظ تجربیات کشورهای پیشرو در عرصه گردشگری دریایی نیز به اثبات رسیده است.