به گزارش صبح ساحل، دکتر حسن زارعی افزود: گرمی هوا موجب از دست دادن مقادیر زیاد آب و الکترولیت از بدن میشود و به همین سبب به ساکنان هرمزگان توصیه می شود که در اوج گرما از منزل خارج نشوند.
وی ادامه داد: در ساعات تابش کمتر آفتاب مثل اول صبح و انتهای عصر از منزل خارج شده و از وسیله نقلیه دارای کولر استفاده کنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اضافه کرد: افراد مقدار مناسب آب بنوشند، پوست و اعضای بدن کمتر در معرض آفتاب قرار گیرد و از کلاه با سایه زیاد و کرمهای ضد آفتاب استفاده کنند.
وی تأکید کرد: لباس مناسب و با الیاف نخ طبیعی و میزان کم پلی استر و با رنگ روشن که کمتر نور جذب کند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: افراد با بیماریهای قلبی، کلیوی و مصرف کنندگان داروهای ضد فشار خون باید احتیاط بیشتری داشته باشند چون ممکن است دردهای قلبی در اثر شدت گرما افزایش یابد، البته کرامپ های عضلانی هم می تواند خودش را به شکل آنژین نشان دهد.
وی ابراز کرد: افرادی که کارشان زیر آفتاب هست نیز بایستی ساعت کاری شان به گونه ای تغییر یابد که کمتر در معرض تابش آفتاب باشند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خاطرنشان کرد: بدن کارگران نباید لخت بوده و حتماً پوشش مناسب استفاده کنند که از تبخیر زیاد آب از طریق پوست جلوگیری می کند.