12

تیر

1405


اجتماعی

26 مرداد 1402 19:56 0 کامنت

رییس کل دادگستری هرمزگان از آغاز تحقیقات در خصوص قصور احتمالی کادر درمان در بیمارستان میناب این استان خبر داد.

به گزارش صبح ساحل، «مجتبی قهرمانی»، رییس کل دادگستری هرمزگان عصر پنجشنبه با اشاره به اخبار منتشر شده از سوی برخی رسانه ها مبنی بر گُم شدن بخشی از جمجمه یکی از بیماران در بیمارستان شهرستان میناب که منجر به نزاع و درگیری خانواده بیمار با کارکنان این مرکز درمانی شده است، گفت: دستگاه قضایی استان هرمزگان در راستای نظارت بر حقوق عامه و حُسن اجرای قوانین فوری به موضوع ورود کرده و تحقیقات قضایی و رسیدگی به پرونده در شعبه بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب میناب آغاز شده است.

وی ادامه داد: بنابر گزارش واصله به مرجع قضایی در نتیجه تحقیقات مشخص شده است که بیمار یادشده در تاریخ نهم خرداد ۱۴۰۲ به دلیل تصادف با موتورسیکلت به بیمارستان میناب منتقل شده است.

ربیس کل دادگستری هرمزگان اضافه کرد: براساس گزارش موجود در پرونده، با نظر پزشکان، بیمار در چند مرحله مورد جراحی قرار گرفته و بنابر شکایت اعضای خانواده وی، احتمال دارد به دلیل قصور پزشکی بخشی از بافت استخوان جمجمه وی از بین رفته و با جمجمه مصنوعی ترمیم شده باشد که تحقیقات تخصصی در این خصوص در حال انجام است.

قهرمانی ادامه داد: پس از اطلاع دستگاه قضایی استان از موضوع و طرح شکایت خانواده بیمار، مسوولان بیمارستان یادشده تحت پیگرد قرار گرفته اند و رسیدگی به پرونده این افراد در شعبه بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان میناب آغاز شده است.

وی بیان کرد: دستورات لازم برای بازبینی دوربین ها و انجام معاینات و آزمایشات لازم به منظور بررسی قصور احتمالی کادر پزشکی و اخذ اظهارات آنها برای تکمیل روند تحقیقات قضایی به پلیس آگاهی و پزشکی قانونی استان صادر شده است و نتیجه آن متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.

دیدگاه ها (0)
img
img

نمایش تصاویر کودکان شهید میناب و شهدای ناو دنا در «خیمه هنر»

آماده‌سازی ظرفیت اسکان بیش از ۷۰ هزار زائر مراسم بدرقه رهبر

دیدار مقامات شرکت‌کننده در آیین بدرقه آقای شهید ایران با رئیس‌جمهور

راهنمای جامع شرکت در مراسم وداع؛ نکات کلیدی بهداشتی و ایمنی

اطلاعیه آستان قدس‌رضوی درباره محدودیت تشرف به حرم مطهر در مراسم تشییع رهبر شهید

دعوت از مردم برای وداع/مسئولان و امت مبعوث اجازه نخواهند داد مطالبات ولی خدا بر زمین بماند

مراسم گلباران یادمان شهدای پرواز ۶۵۵ در آب‌های خلیج فارس برگزار شد

تغییر زمان برگزاری آزمون نهایی ۲۰ تیر پایه یازدهم در هرمزگان

انهدام کنترل‌شده مهمات عمل‌نکرده در روستای گنگان جاسک

آمادگی ۶ میلیون داوطلب هلال احمر برای شرکت در آیین وداع و تشییع رهبر شهید

افزایش کارت‌های سوخت جایگاه‌ها برای مراسم تشییع

ادای احترام هیات‌های فرهنگی و مذهبی بین‌المللی به پیکر رهبر شهید ایران

ورود هیات‌های خارجی به تهران برای شرکت در مراسم ادای احترام بر پیکر رهبر شهید ایران

آمادگی ۲۰۰۰ مدرسه برای اسکان و ارائه خدمات به زائران مراسم وداع با رهبرشهید

ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان تا شنبه ادامه دارد

img
خـبر فوری:

عزای عمومی برای پنج‌شنبه 18 تیرماه