اقتصادی
یک تبصره به بخشنامه بانک مرکزی در خصوص تأمین ارز کالاهای اساسی وارد شده از سوی اشخاص حقوقی با ارز ۲۸۵,۰۰۰ ریال اضافه شد.
یک تبصره به بخشنامه بانک مرکزی در خصوص تأمین ارز کالاهای اساسی وارد شده از سوی اشخاص حقوقی با ارز ۲۸۵,۰۰۰ ریال اضافه شد.
به گزارش صبح ساحل، در بخشنامه جدید بانک مرکزی در خصوص تأمین ارز کالاهای اساسی وارد شده توسط اشخاص حقوقی با ارز ۲۸,۵۰۰ تومان آمده است؛
پیرو بخشنامه شماره ۰۱/۶۱۹۹۹ مورخ ۱۴۰۱/۳/۱۱ موضوع دستورالعمل اعطای تسهیلات ارزی از محل منابع بانکها تا سقف معادل ۶۰ میلیون دلار برای اشخاص حقوقی صرفاً جهت واردات کالاهای اساسی از خارج کشور به مقصد سرزمین اصلی، بدین وسیله تبصرهای به شرح ذیل به بند (۷) دستورالعمل مزبور اضافه میگردد.
تبصره: در صورت ارائه تأییدیه از سوی معاون ذیربط وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر اینکه «کالاهای ثبت سفارش بهره مند از تسهیلات فوق، تماماً بر پایه نرخ حداکثر ۲۸۵۰۰۰ ریالی به ازای هر دلار در سال ۱۴۰۲ تخصیصی به وزارت جهاد کشاورزی به نرخ سامانه معاملات الکترونیکی ارز بابت کالاهای اساسی (ETS-EC) امکان پذیر بود و در غیر این صورت تأمین ارز بابت بازپرداخت تسهیلات مذبور از طریق مرکز مبادله ارز و طلای ایران خواهد بود».
برای مشاهده متن کامل بخشنامه به اینجا مراجعه کنید
تگ ها:
نظرسنجی
اخبار مرتبط
سطح زیرکشت مرکبات هرمزگان افزایش می یابد
میناب رتبه اول تولید پیاز خارج از فصل
ارائه خدمات بانکی به چکبرگشتیها ممنوع شد
2500 هکتار از باغهای لیمو ترش مبتلا به بیماری جاروک حذف می شود
مقاومت بازار ارز تا 2 هفته دیگر شکسته میشود
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار
ژاله علو درگذشت
با دستگيري قاتل، راز جنايت جسد سوخته جوان هرمزگاني فاش شد
یک بانوی هرمزگانی مدیرکل سرمایه انسانی وزارت کشور شد
با دستگيري قاتل، راز جنايت جسد سوخته جوان هرمزگاني فاش شد
پیشگیری و درمان بیماریهای گوارشی و کبدی با کمک بهترین متخصص بندرعباس
پیشتازی ایران از قطر در برداشت گاز میادین مشترک