03

دی

1403


اجتماعی

05 شهریور 1402 17:25 0 کامنت

جمعیت هلال احمر اعلام کرد: براساس تجربیات سال‌های گذشته ۳۰۰ قلم داروی احتمالی موردنیاز زائران اربعین حسینی را در طول این راهپیمایی به کشور عراق ارسال شد.

به گزارش صبح ساحل از جمعیت هلال احمر، با توجه به برگزاری راهپیمایی اربعین ممکن است برخی داروهای تخصصی و موردنیاز زائران در مراکز درمانی و دارویی هلال احمر موجود نباشد،‌بنابراین باید زائران مصرف‌کننده داروهای خاص، ۲ برابر نیاز دارویی خود را در مدت زمان سفر به همراه داشته باشند.

این جمعیت همچنین اعلام کرد که داروهای بیماری صرع و سرطان که به نوعی از موادمخدر تشکیل شده براساس قوانین داخلی کشور عراق جرم محسوب می‌شود.

داروهای ممنوعه در عراق

براساس اعلام جمعیت هلال احمر، برخی داروها مانند فلورازپام،‌ بوپرنورفین،‌ دیازپام،‌ متادون،‌ مورفین،‌ ترامادول، هیدروکدون بی‌تارتارات، مپریدین هیدروکلراید و استامینوفن کدیین است.

با توجه به برخی قوانین عراق در زمان راهپیمایی اربعین،‌ بیماران دارای مشکلات اعصاب و روان در زمان سفر به این کشور باید برای حمل داروهای اعصاب و روان، نسخه پزشک را به عنوان یک الزام به همراه داشته باشند.

گفتنی است؛ رئیس جمعیت هلال‌احمر پیشتر گفت: امسال ۸۰ دستگاه آمبولانس، ۸ دستگاه اتوبوس آمبولانس و شمار قابل‌توجهی خودروی نجات و ۴۰۰ تن دارو برای برگزاری مراسم اربعین به کشور عراق ارسال می‌شود و به منظور جلوگیری از کمبودهای داخلی، مقرر شده است که سرم‌ها از ترکیه خریداری شود.

پیرحسین کولیوند افزود: تاکنون حدود ۴ هزار نیروی پزشکی و کادر سلامت نیز برای این ایام پیش‌بینی شده و پایگاه‌های سلامت و امداد و نجات از نقطه صفر مرزی آغاز می‌شود. هر ۱۰۰ کیلومتر یک پایگاه امداد و نجات همانند داخل کشور (تا نجف اشرف) پیش‌بینی شده است. در داخل شهر نجف نیز بیمارستان امام (علی) با ظرفیت قابل‌توجهی فعال است و به منظور افزایش سطح کیفی خدمات‌رسانی با شماری از بیمارستان‌های عراقی نیز به صورت همزمان همکاری می‌شود.

دیدگاه ها (0)
img