10

تیر

1405


اجتماعی

08 شهریور 1402 08:30 0 کامنت
مدیرکل آموزش‌وپرورش هرمزگان  استفاده از حق التدریس و بازنشسته ها برای جبران کمبود معلم در استان عنوان کرد و گفت: در سال تحصیلی جدید کلاس بدون معلم در هرمزگان نخواهیم داشت. 
   
به گزارش صبح ساحل؛ قویدل مدیرکل آموزش‌وپرورش هرمزگان در خصوص کمبود معلم در استان هرمزگان توضیح داد: در هرمزگان کمبود معلم به لحاظ عددی نداریم و ابتدای مهر هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود همچنین استان هرمزگان، مدرسه ای تحت عنوان مدرسه کپری ندارد 
قویدل افزود: امسال نیز بیشترین ظرفیت جذب معلم را پس از دو دهه به دست آوردیم و به عدد 612رسیده که نسبت به سال گذشته 191 نفر افزایش داشته است و طبق ماده 28 در دو مرحله 1000 نفر را جذب می‌کنیم و هرساله 800 بازنشسته داریم که با استفاده از نیروی حق‌التدریس و نیروی بازنشسته، کمبود نیرو در بخش آموزش جبران می‌شود.
مدیرکل آموزش‌وپرورش هرمزگان اضافه کرد: در حال حاضر هرمزگان 28 هزار نیرو در آموزش‌وپرورش و 450 دانش‌آموز در سراسر استان دارد. همچنین 3411 دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در استان شناسایی‌شده که 555 نفر از آنان به دوره تحصیل بازگشتند.
قویدل همچنین گفت: 286 کودک با مشکل شناسنامه نیز شناسایی شدند که این کودکان فوت‌شده در ثبت‌احوال، شناسنامه آن‌ها باطل نشده بود.
مدیرکل آموزش‌وپرورش استان هرمزگان، تأکید کرد: در خصوص توجه به مدارس دولتی نیز در قالب طرح ملی  ۲۰۲۰ محله، ۱۹۳ مدرسه را شناسایی کرده و جزو اولین استان‌هایی بودیم که اعتباراتی را برای اجرای برنامه‌های آموزشی و فرهنگی به‌حساب مدارس مناطق کم برخوردار واریز کرده‌ایم.

دیدگاه ها (0)
img
img

هشدار نارنجی هواشناسی در هرمزگان؛ فعالیت سامانه مونسونی تشدید می‌شود

جزئیات مذاکرات امروز در دوحه/ غریب‌آبادی: جلسه‌ای با مقام‌های بانک مرکزی قطر برگزار شد

موسیقی «الوداع» در رثای رهبر شهید امّت تولید شد

لغو اعزام کشتی های آلمانی به تنگه هرمز؛ مین روبی متوقف شد

محدودیت برق شهرک‌های صنعتی نباید بیش از یک روز در هفته باشد

اعلام جزئیات مراسم اقامه نماز و تشییع رهبر شهید

تصویب مقدماتی ممنوعیت پخش اذان در قدس اشغالی

جزئیات ارتباطی زائران اربعین اعلام شد/ از مکان‌یابی آنلاین موکب‌ها تا ارائه ارز در پیام‌رسان‌ها

آمادگی پست برای رسیدگی سریع به اشیای مفقودی شرکت‌کنندگان مراسم تشییع

بخشنامه تعطیلات هفته آینده دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد

محدودیت‌های ترافیکی از ۱۰ تا ۲۰ تیر اعلام شد

غریب‌آبادی: مذاکرات برای توافق نهایی هنوز آغاز نشده است

درخواست فوری فوتبال ایران از AFC

توزیع کارت شناسایی میان زائران مراسم تشییع رهبر شهید

بازنشستگان مراقب تماس‌های کلاهبرداری باشند

img
خـبر فوری:

اطلاعیه قطعی برق برخی مناطق شمال شهر بندرعباس