12

تیر

1405


اقتصادی

21 شهریور 1402 11:37 0 کامنت

رئیس هیئت مدیره شرکت تعاونی سهام عدالت کشور گفت: امسال نیز همانند سال قبل دو مرحله سود سهام عدالت واریز می شود.

       

به گزارش صبح ساحل، عسگر توکلی درباره آخرین وضعیت جاماندگان سهام عدالت با بیان این که دولت باید به ازای هر نفر ۱۰ میلیون تومان سهام عدالت تخصیص دهد، افزود: دولت قبل از سهام برخی از شرکت‌ ها را بدون مجوز لغو کرده است.

وی با اشاره به مولدسازی اموال و واگذاری آن به مردم گفت: شرکت‌ های تعاونی بهترین راه برای واگذاری اموال دولتی است زیرا ۷۰ تا ۸۰ درصد از مردم هر شهرستان عضو تعاونی‌ ها هستند.

وی با بیان اینکه واگذاری سهام عدالت دارای مخالفان زیاد است، تصریح کرد: از سوی دیگر باید به ازای هر نفر ۱۰ میلیون تومان سهام واگذار شود که باید منابع آن شناسایی شود.

توکلی با بیان این که سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از مددجویان بهزیستی بازمانده سهام عدالت هستند، گفت: شناسایی و ثبت نام این جاماندگان در دست اقدام است.

توکلی با بیان این که تغییر مدیریت سهام عدالت باز غیر مستقیم به مستقیم یا بالعکس نیز در حال برنامه‌ریزی و پیگیری است، درباره سود سهام عدالت گفت تلاش می‌کنیم تا میزان سود پرداختی پایین‌تر از سال‌های قبل نباشد.

وی گفت: با توجه به وضعیت اقتصادی سعی می‌کنیم همانند پارسال دو مرحله سود نیز امسال پرداخت کنیم.

دیدگاه ها (0)
img
img

ورود هیات‌های خارجی به تهران برای شرکت در مراسم ادای احترام بر پیکر رهبر شهید ایران

آمادگی ۲۰۰۰ مدرسه برای اسکان و ارائه خدمات به زائران مراسم وداع با رهبرشهید

ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان تا شنبه ادامه دارد

سکه ۱۷۷ میلیون تومان شد

هلاکت ۲ نفر از عاملان شهادت کارکنان فراجا در سیستان و بلوچستان

سازمان بهداشت جهانی: شیوع ویروس هانتا مرتبط با کشتی کروز پایان یافت

پروازهای داخلی و خارجی شنبه و یکشنبه برقرار است

فراخوان عارف برای حضور میلیونی در بدرقه امام شهید انقلاب

موکب‌های زنجیره‌ای برای خدمت‌رسانی به عزاداران برپا می‌شود

محل شهادت شهدای پرواز ۶۵۵ گلباران می‌شود

خروج کالای ته لنجی از استان هرمزگان نیازی به مجوز ندارد

بلومبرگ: کشورهای اروپایی با پرداخت عوارض تنگه هرمز موافقت کرده‌اند

احتمال تغییر زمان برگزاری جام جهانی از تابستان به زمستان

شرق هرمزگان در انتظار رگبار، گردوخاک و وزش باد شدید

آغاز واریز اعتبار 2 میلیون تومانی «کارت امید مادر» از ۱۲ تیر

img
خـبر فوری:

مهلت بهره‌مندی از معافیت ۳ فرزندی و بیشتر تا پایان سال ۱۴۰۷ تمدید شد