15

تیر

1405


حوادث

23 شهریور 1402 11:03 0 کامنت

مشاور رئیس پارلمان لیبی با تکان دهنده خواندن شمار بالای جان باختگان سیلاب و طوفان در این کشور اعلام کرد که تعداد قربانیان سیل در منطقه شرق لیبی از مرز ۸ هزار نفر گذشته است.

     
به گزارش صبح ساحل به نقل از النشره لبنان، مشاور رئیس پارلمان لیبی روز چهارشنبه در تازه‌ترین آمار رسمی قربانیان باران‌های سیل‌آسا و طوفان در لیبی اعلام کرد که تا این لحظه، شمار قربانیان سیلاب از مرز ۸ هزار تن فرار رفته و ۱۰ هزار نفر نیز مفقود هستند و شمار آوارگان در شهر حادثه دیده «درنه» نیز بیش از ۳۰ هزار نفر است.

این مقام دولتی در لیبی افزود: شهر درنه به دلیل نبود خدمات در آنجا تقریباً ناپدید شده است و فاجعه بزرگ‌تر از توان دولت است و برای بیرون آوردن قربانیان از زیر آوار به تجهیزات نجات بیشتری نیاز داریم.

از سوی دیگر، شهردار شهر درنه با اشاره به اینکه شهر در معرض یک فاجعه انسانی قرار گرفته است، گفت: «برآوردها حاکیست که تعداد قربانیان به ۲۰ هزار نفر برسد.»

وی خاطرنشان کرد که «سد این شهر از سال ۲۰۰۸ تعمیر و نوسازی نشده است و طوفان بسیار شدید بود و باعث فروریختن ساختمان‌ها شد.»

شهرهای شرق لیبی روز دوشنبه شاهد طوفان هولناک "دانیل" بود و با توجه به گستردگی منطقه طوفان زده و کمبود امکانات، مقامات لیبی درخواست کمک بین‌المللی کرده‌اند.

شهر بندری درنه به ویژه بر اثر طوفان "دانیل" به دشدت آسیب دیده است و تصاویر ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی، خانه‌ها و اتومبیل‌های ویران‌شده را در خیابان‌ها نشان می‌دهد که در اثر باران‌های شدید غرق در گل و لای شده‌اند.

سخنگوی وزارت کشور دولت وفاق ملی لیبی به ریاست فتحی پاشاغا عصر سه‌شنبه اعلام کرده بود که فقط در شهر «درنه» از جمله شهرهای طوفان زده شرق لیبی، بیش از پنج هزار و ۲۰۰ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

گفتنی است روز یکشنبه، طوفان «دنیل» شرق لیبی از جمله شهرهای بنغازی، البیضاء، المرج، سوسه و درنه را درنوردید و هزاران کشته و ناپدید و ویرانی بسیاری از زیرساخت‌های این مناطق را در پی داشت.

دیدگاه ها (0)
img
img

مراقب آگهی‌ها و سایت‌های جعلی خرید بلیت و اسکان باشید

مراسم وداع با پیکر رهبری شهید تا ساعت ۲۲ امشب تمدید شد

آمادگی وزارت ارتباطات برای خدمت‌رسانی در آئین تشییع رهبر شهید انقلاب

بالن پایشی؛ سامانه کمکی برای پایش مراسم وداع قائد شهید

نایب قهرمانی تیم کشتی آزاد جوانان در آسیا

پورجمشیدیان: پیکر رهبر شهید از جمکران تا حرم حضرت معصومه(س) تشییع می‌شود

انتصاب مجدد حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای به ریاست قوه‌قضائیه

شرایط دریافت وام نیروگاه‌های خورشیدی خانگی اعلام شد

ثبت‌نام ۱۷۹ هزار متقاضی حضور در راهپیمایی اربعین در سامانه سماح

اعلام جزییات برنامه تشییع پیکیر مطهر قائد شهید در قم

انتشار کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی تا پایان هفته

اعزام زائران حاجی‌آبادی به مراسم تشییع رهبر شهید امت

بازگشایی فرودگاه قشم ازسرگیری پرواز‌ها پس از چهار ماه وقفه

ممنوعیت قطعی و سراسری پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد اعلام شد

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی: هیچ جایگاهی بدون بنزین نمی‌ماند

img
خـبر فوری:

دعوت نهادهای انقلابی از ملت برای حضور حماسی در مراسم وداع با قائد امت