24

مهر

1405

آمار مطالعه شما
  • در این صفحه ۰ ثانیه
  • مجموع مطالعه ۰ ثانیه
مهمان
img

سلامت

22 مهر 1402 14:29 652 بازدید 0 کامنت

مدیر درمان تامین اجتماعی استان هرمزگان از افزایش تست‌های مثبت بیماری کرونا در مراجعه به مراکز درمانی تامین‌اجتماعی استان خبر داد.

           

به گزارش صبح ساحل، غلامعباس مومنی مدیریت درمان تامین اجتماعی امروز با بیان مطلب اظهارداشت: با شروع فصل پاییز تعداد تست‌های بیماری کرونا در افرادی که به مراکز درمانی سازمان تأمین‌اجتماعی در استان مراجعه کرده‌اند رو به افزایش است و نیاز است که مردم رعایت نکات بهداشتی را در دستور کار خود قرار دهند.

مومنی بیان کرد: از جمله علائم این بیماری درگیر کردن سیستم گوارشی و ریه، استخوان درد و آبریزش بینی می‌باشد که این علایم بیشتر شبیه به بیماری آنفلوانزا است به همین دلیل بسیاری از مردم فکر می‌کنند که دچار بیماری آنفلوانزا شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: شهروندان برای مراقبت از خود حتماً نکات بهداشتی را رعایت کنند و بهترین کار زدن ماسک در نقاط سربسته و شلوغ می‌باشد.

مومنی با بیان اینکه به دلیل تزریق واکسن کرونا توسط اکثر مردم، در حال حاضر خطری همه مردم را تهدید نمی‌کند گفت: افرادی که دارای بیماری زمینه می‌باشند باید مراقبت بیشتری انجام دهند تا درگیر این بیماری نشوند.

به این مطلب امتیاز دهید:

هنوز امتیازی ثبت نشده است؛ اولین نفر باشید!
دیدگاه ها (0)
img
تبلیغ تبلیغ
خـبر فوری:

اصابت پهپاد ناشناس به یک فروند لنج در محدوده شهرستان سیریک/ سه نفر زخمی شدند

آگهی:
عکس بده و الگو بگیر ، خیاطی آنلاین

عکس بده و الگو بگیر ، خیاطی آنلاین

بپرس!

رادیو صبح ساحل

استریم زنده

صفحه رادیو