جشنواره شهید رجایی از ابتدا با هدف نهادینه کردن فرهنگ ارتقاء عملکرد و تجلیل از تلاشگران عرصه خدمتگزاری شکل گرفت و قرار بود محلی برای معرفی الگوهای واقعی خدمت به مردم باشد. اما در سالهای اخیر، به دلیل تعدد شاخصها و معیارهای ارزیابی، تقریباً اکثر ادارات به نوعی، عنوانی در این جشنواره به دست میآورند.
وقتی هر ادارهای با یک لوح تقدیر و عنوان بیرون میآید، طبیعی است که در نگاه مردم اصل جشنواره بیاعتبار شود. این وضعیت باعث شده جشنوارهای که باید نماد رقابت سالم و خدمت صادقانه باشد، به جایگاه تبلیغات اداری و حتی گاه به موضوعی برای طنز و تمسخر در افکار عمومی تبدیل شود.
برای بازگرداندن شأن واقعی جشنواره شهید رجایی، لازم است تغییراتی جدی صورت گیرد؛ بزعم نگارنده اول اینکه باید تنها معیارهایی باقی بمانند که واقعاً بیانگر کیفیت خدمترسانی و رضایت مردمی هستند وارزیابیها باید بر اساس اثر واقعی خدمات بر زندگی مردم باشد، نه صرفاً گزارشها و آمارهای اداری. در قدم بعدی در اعلام نتایج شفافیت واقعی صورت گیرد و مردم باید بدانند چرا یک اداره برگزیده شده و چه خدمتی ارائه داده است که دیگران ارائه ندادهاند و در آخرین مرحله به جای تقدیر همگانی، تعداد محدودی دستگاه اجرایی معرفی شوند تا ارزش و اعتبار این انتخابها حفظ شود.
جدیدترین اخبار
مبادله ریلی ایران و ترکیه سال گذشته به ۸۰۰ هزار تن رسید
استقلال ۳ - ۲ شمس آذر/ داکنز نازون ناجی آبی پوشان شد
اندونزی حریف ایران در فینال شد
ورود سامانه بارشی جدید از جمعه شب؛ بارش باران و وزش باد در هرمزگان و جنوب کشور
صدور کار سوخت المثنی چقدر زمان میبرد؟
ذخایر کالاهای اساسی کشور در سطح مطلوب؛ بازار رمضان بدون نگرانی تأمین شد
کاهش قیمت گوشت ادامه دارد/ بازار در مسیر تعادل
فاز دوم ریکاوری گوگرد پالایشگاه ستاره خلیج فارس به بهره برداری رسید
حواشی هفته
کشف ۳۰ تن سنگ کرومیت قاچاق در هرمزگان
درخواست اجرای قصاص قاتل الهه حسیننژاد به دادستانی اسلامشهر
اعطای تسهیلات به فعالان حوزه گردشگری و صنایع دستی هرمزگان
جزییات اکران ۳۱ فیلم جشنواره فجر در ۲ سینمای بندرعباس
اعلام نتایج اعتراضات آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش
اعلام برنامه و ساعت دیدارهای هفته بیستم لیگ برتر فوتبال