29

آذر

1403


19 فروردین 1398 11:53 0 کامنت

چقدر سخت است به یادآوردن دیگرانی که دیگر نیستند و تکرار خاطره‌هایشان همانند رفتن و نرسیدن دو خط موازی است. دلمان برای کسی تنگ است، کسی که دیگر بین ما نیست.

شش سال است که در ساحل این صبح، بدون شنیدن صدایش، روزنامه‌اش را ورق می‌زنیم.

نمی‌توان در چند خط از خصوصیات خوب اخلاقی‌اش گفت.

انسان‌های بزرگ، ویژگی‌های خاص خود را دارند.


او قائل به اخلاق و تقوای رسانه‌ای و معتقد بر این بود که روزنامه باید ابزار ترویج برادری، مودت و دوستی باشد و به‌شدت از اینکه روزنامه ابزاری برای رسیدن به قدرت و امیال دیگر باشد مخالف بود.

او همواره بر رعایت و حفظ حرمت دیگران در امور خبری و رسانه‌ای تأکید بسیار داشت.

در تمام این سال‌ها که وی به‌عنوان مدیرمسئول این روزنامه فعالیت می‌کرد، سعی داشت نگاهی معتدل و منصفانه به‌تمامی فعالان سیاسی و گروه‌ها و جناح‌ها داشته باشد.

او به‌شدت از نگاه‌های جناحی پرهیز می‌کرد و همواره اهل مطالعه، تحقیق و پژوهش بود.

او بسیار مردم‌دار بود و حتی به‌نوعی با کسانی که ازنظر فکری با وی مخالف بودند نیز بیشترین مدارا و رفتار برادرانه را داشت.

روحیه او در اوایل دهه 60 سبب شکل‌گیری مجدد پیکره رسانه‌ای استان شد، وی با تمام سختی‌ها کار را باانرژی تمام دنبال می‌کرد.

او الگویی برای نسل جوان بود چراکه وی در طول سال‌های خدمت خود که با مسئولیت‌های سیاسی و فرهنگی نیز همراه بود همواره دغدغه اعتلای نام هرمزگان را داشت.

در کار حرفه‌ای خود هیچ‌گاه جناحی رفتار نمی‌کرد و همیشه تأکید به کار برای مردم داشت.

با رقبای مطبوعاتی رفاقت داشت و این را همیشه نیز به مجموعه و خبرنگاران روزنامه تأکید می‌کرد.

به‌رغم برخورداری از امتیازات و جایگاه قانونی هیچ‌گاه از رویه مردمی بودن دور نشد.

این مرد بزرگ بامشی اعتدال‌گرای خود همواره اجازه نداد در نشریه‌اش کسی تخریب شود از طرفی روزنامه را نیز نردبان ترقی ناصواب کسی قرار نداد.

سلامت نفس، صبوری، اعتدال و ... بارز‌ترین ویژگی شخصیتش بود.

می‌توان از وی به‌عنوان یکی از تأثیرگذارترین افراد در حوزه فرهنگی و اجتماعی یادکرد چراکه آن‌طور که در دهه شصت با کم‌ترین امکانات و عدم برخورداری از امکانات الکترونیکی و مخابراتی امروزی، توانست بخش زیادی از اتفاقات و رویدادهای مختلف در هرمزگان را در اختیار مخاطبان خود در قالب روزنامه صبح ساحل قرار دهد که این امر بسیار ارزشمند و نشان از تلاش و باور ایشان به کاری که انجام می‌دهد، دارد.

او در تمام 30 سال فعالیت مطبوعاتی‌اش با مخاطبان روزنامه‌اش باصداقت رفتار کرد.

چراغی که در دهه شصت به دستان او روشن شد، امروز پرفروغ است و گواه این مدعا را می‌توان از تعدد فعالان رسانه‌ای و نشریات فعال در این منطقه از کشور دید.

اینکه نام یک نفر 30 سال پشت لگوی یک روزنامه باشد، نشان از توانمندی و حرفه‌‌ای گری آن فرد دارد.

به جرات می‌توان گفت؛ فعالان حوزه رسانه در هرمزگان همیشه وی را به‌عنوان یک الگو یاد خواهند کرد.

در یک کلام می‌توان گفت او جاودانه شد به زیور اخلاق.

هرچه از خصوصیات او بنویسم باز این قلم کم می‌آورد. چه خوش گفت قیصر امین پور «بعضی آدم‌ها را باید جلد گرفت» و این جمله برازنده کسی نیست جز حاج قاسم کرمی، پدر مطبوعات هرمزگان که امروز شش سال از وداع همیشگی با او گذشت.

19فروردین برای همیشه در تاریخ مطبوعات هرمزگان جاودانه و ماندگار شد.

img
دیدگاه ها (0)
img