رئیس دولت گوید: «در استان های جنوبی ازجمله هرمزگان ازنظر شیوع ویروس کرونا، وضعیت سفید اعلام می شود و بازگشایی مراکز آموزشی و کسب و کارها بستگی به نظر استانداران این استان ها دارد. «انتشار این خبر تعجب همه اقشار مختلف مردم استان های جنوبی را به همراه داشت.
رئیس دولت گوید: «در استان های جنوبی ازجمله هرمزگان ازنظر شیوع ویروس کرونا، وضعیت سفید اعلام می شود و بازگشایی مراکز آموزشی و کسب و کارها بستگی به نظر استانداران این استان ها دارد. «انتشار این خبر تعجب همه اقشار مختلف مردم استان های جنوبی را به همراه داشت. از صغیر و کبیر نسبت به این سخن آقای رئیس جمهور واکنش نشان دادند. حتی استاندار به عنوان نماینده عالی دولت در استان در پاسخ به سخنان دکترروحانی بدون اشاره به این جمله جمهور رئیس، تعطیلی مدارس و دانشگاها را تا 30 فروردین اعلام کرد. نمایندگان استان هرمزگان در مجلس نیز به همراه متولیان بهداشت و درمان کشور و استان به صراحت اعلام کردند که افزایش روزانه تعداد مبتلایان به این بیماری و ویروس کشنده نشان می دهد آن طور هم که رئیس می گوید، وضعیت این استان دست کمی از استان های دیگر ندارد. بدون شک در این برهه حساس که دشمن نامریی کرونا در کمین نشسته، هر تصمیم و سخنان عجولانه، سلامت مردم را به خطر می اندازد.
هرمزگان به دلیل مهاجرپذیری و سفرهای نوروزی در این روزها که تعطیلات نوروزی به پایان رسیده از وضعیت ویژه در مدیریت کرونا برخوردار است و مشاهدات میدانی نشان می دهد که وضعیت استان نه تنها سفید بلکه خاکستری هم نیست. دولت باید باتدبیر بیشتری در مدیریت مقابله با کرونا رفتار کند و تصمیم بگیرد چراکه هرمزگان و هرمزگانی ها همچنان در معرض شیوع گسترده کرونا قرار دارند .نکته مهم اینکه رئیس جمهوربا استناد به چه معیار و آماری استان ها را تقسیم بندی می کند، استانهایی را خاکستری، مناطق دیگری را سفید و جای دیگر را قرمز اعلام می کند. وقتی ویروس جهانی شده یعنی همه جا قرمز است و در کشور هم به مرز کنترل نرسیده، چگونه آقای رئیس جمهور این سخنان را بر زبان جاری می کند؟ موضوع چیست؟ اگر به دنبال قطع زنجیره شیوع این بیماری هستید باید از دستورالعمل های ستاد مدیریت بیماری کرونا تبعیت کرد. آقای روحانی!! لطفامردمی که به جان همان مردمی که به شما رای دادند بازی نکنید. آقای رئیس جمهور کمی با ما مدارا کن.
تگ ها:
جدیدترین اخبار
توافق بر سر پرونده هستهای ایران مهم است
دیدار دیپلمات ایرانی با رئیس آژانس دولتی امور ادیان گرجستان
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات «موجه» تلقی می شود
کشورهای خلیج فارس مسیری برای حمله به ایران نخواهند بود
۱۵۰ نفر از مصدومان وقایع اخیر در آیسییو بستری هستند
تیم فرهاد مجیدی متوقف شد
تقدیر از مدالآوران دختر رشته کیکبوکسینگ
بازدید از امکانات و ظرفیتهای هیئت ورزشهای روستایی و بومی بندرلنگه
با قدرت در جامجهانی شرکت میکنیم
شاهکار بندرعباسیها در خانه حریف
رئیس کمیته مسابقات بانوان، آی تی و مشاور هیئت منصوب شدند
فولاد هرمزگان بیرون از خانه سه امتیاز کسب کرد
خدمات رایگان پزشکی به اهالی روستای سرجوئیه رودان
مجوزهای گمرکی سیستمی میشود
مصاف تیم ملی فوتسال ایران با عربستان