چوب لای چرخ آموزش

 

 

یکی از تاسیس‌کننده‌های آموزشگاه غیردولتی در استان هرمزگان نسبت به ایرادات سامانه مشارکت‌ها و سخت‌گیری‌های آموزش‌وپرورش در خصوص راه‌اندازی مدارس و آموزشگاه‌های غیردولتی اعتراض می‌کند.

          

این مؤسس در پیامی با صبح ساحل عنوان کرد: «کارکنان غیردولتی سامانه‌ای دارند به نام سامانه مشارکت‌ها که برای کسانی طراحی‌شده که افرادی که قصد تاسیس و راه‌اندازی مدرسه، آموزشگاه زبان یا آموزشگاه علمی دارند برای درخواست مجوز باید از طریق این سامانه اقدام کنند و پرونده این افراد از طریق این سامانه جلو برده می‌شود، ازجمله کارهای دیگری که در این سامانه صورت می‌گیرد؛ ثبت قراردادهای مؤسس با کارکنان، تأیید دانش آموزان، روند پرداخت شهریه، استحکام بنایی آن مجموعه (که آیا مورد تأیید است یا خیر) ازجمله کارهایی است که در این سامانه بارگذاری می‌شود. نه‌تنها روند انجام تمام این کارها در این سامانه بسیار زمان‌بر است؛ بااین‌وجود این سامانه همیشه با مشکل همراه است، مانند زمانی که از معلمین خواسته شد از برنامه شاد استفاده کنند اما به دلیل مشکلات فراوان آن مجبور به استفاده از واتس اپ بودند.

سامانه مشارکت‌ها نیز به همین صورت به‌شدت کند بوده و مدام پیامی مبنی بر قطعی سرور دارد. این سامانه بیش از چند ماه است که خراب بوده و پاسخگویی پشتیبانی این سامانه نیز کند است؛ یا اصلاً جواب موسس را نمی‌دهد یا از آن‌ها درخواست پرداخت هزینه‌ای برای رفع مشکلات سامانه می‌کنند. صدور مجوزها به دلیل خرابی این سامانه با مشکلات مواجه شده است و ازآنجایی‌که وارد ماه خرداد شده‌ایم و ثبت‌نام دانش آموزان در حال انجام است اگر ما در طول یک ماه باقی‌مانده موفق به دریافت مجوز نشویم، نمی‌توانیم جذب دانش‌آموز داشته با مشکل مواجه می‌شویم.

این مؤسس در ادامه گفت: «یکی دیگر از مشکلات این سامانه طولانی بودن پروسه پرداخت شهریه است. درحالی‌که زمان زیادی برای پرداخت شهریه‌ها وجود ندارد سامانه اجازه پرداخت را تا لحظه آخر به هر دلیلی نمی‌دهد. به‌طور مثال در جدیدترین خطای این سامانه تأیید نشدن تعداد دانش آمور است که ما هر تعداد دانش‌آموز را وارد می‌کنیم سیستم قبول نمی‌کند و وقتی تعداد را یک نفر وارد می‌کنیم اجازه دسترسی به مرحله بعد داده می‌شود!.

این مؤسس در ادامه گفت: «مشکلی که به‌تازگی به وجود آمده است این است که مواسسات آموزشی که تحت سرپرستی بهزیستی بودند؛ ازاین‌پس زیر نظر این ارگان نیستند و از آن‌ها خواسته شد به آموزش‌وپرورش مراجعه کنند و از آن‌ها مجوز بگیرند، تصور کنید افرادی هستند که بیش از 20 سال این کار را انجام می‌دهند اما الان باید دوباره به آموزش‌وپرورش برای گرفتن مجوز مراجعه کنند و تمام روند آن را از ابتدا طی کنند درصورتی‌که می‌توانستند مجوز را از بهزیستی به آموزش‌وپرورش منتقل نمایند؛ البته در حال حاضر دسترسی به‌پیش دبستانی و صدور مجوز در سامانه نیز قطع‌شده است که بعد از پرس و جوی فراوان از علت قطعی این سامانه به ما گفته شد قرار است سامانه‌ای جدید راه‌اندازی شود به نام سامانه تعلیم و تربیت که تمام پیش‌دبستانی‌ها زیر نظر این سامانه قرار بگیرند درحالی‌که این سامانه در حال حاضر اصلاً وجود ندارد و هیچ توضیح و نامه‌ای نیز در این خصوص صادر نکرده‌اند».

«بحث بعدی ضرر مدارس غیردولتی در دوران تعطیلی کرونا است؛ بااینکه در حال حاضر مدارس بازگشایی‌شده و کلاس‌ها به‌صورت حضوری برگزار می‌شود اما حدود دو سال مدارس استان تعطیل بودند و توجه به تورم بالا و افزایش هزینه اجاره مسکن بسیاری مجبور به تعطیلی مدارس غیردولتی خود شده‌اند، بااین‌حال نوسازی مدارس همچنان هزینه‌های هنگفتی از این مدارس دریافت می‌کند».

  

برای این مطلب تا کنون نظری ثبت نشده‌ است.
0 / 200
  • نظر شما پس از بررسی و تایید منتشر خواهد شد.
  • لطفا از بکاربردن الفاظ رکیک، توهین و تهمت به اشخاص حقیقی و حقوقی خودداری کنید.

آخرین خبرها