به گزارش صبح ساحل و به نوشته ایرنا، دفتر اطلاع رسانی دولتی در غزه تأکید کرد: تاکنون نیروهای امدادرسان و کادر پزشکی نتوانستهاند به دهها شهید که پیکرهایشان در خیابانها مانده است، دسترسی پیدا کنند زیرا نظامیان اشغالگر با نقض قوانین بین المللی مانع جابجایی پیکرهای شهدا میشوند.
دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه تصریح کرد: به علت جنایت رژیم صهیونیستی در جلوگیری از خاکسپاری شهدا در آرامستانها، پیکرهای ۱۵۰ شهید در داخل مجتمع بیمارستانی ناصر به خاک سپرده شدهاند.
این مرکز اطلاع رسانی دولتی فلسطین در غزه تاکید کرد: ما رژیم اشغالگر صهیونیستی را مسئول ارتکاب این جنایات مستمر علیه بشریت میدانیم و همچنین بر این باوریم که آمریکا و جو بایدن رئیس جمهور این کشور و جامعه جهانی به دلیل دادن چراغ سبز به اشغالگران برای ارتکاب کشتار، ویرانی و تروریسم آشکار علیه غیرنظامیان در نوار غزه، به طور مشترک مسئول ادامه این جنایات و کشتار علیه غیرنظامیان، کودکان و زنان هستند.
دفتر اطلاع رسانی دولتی در غزه در پایان خاطرنشان کرد: از کشورهای جهان و کلیه سازمانهای بین المللی میخواهیم رژیم اشغالگر صهیونیستی را برای توقف جنگ و نسل کشی و پاکسازی نژادی فلسطینیها در نوار غزه و کشتار غیرنظامیان، زنان و کودکان تحت فشار قرار داده و جنایات این رژیم را محکوم و در دادگاههای بین المللی مانند دادگاه لاهه پیگیری کنند که نمونه این اقدام را کشور آفریقای جنوبی به عنوان یک قهرمان انجام داد و رژیم اشغالگر صهیونیستی را در مقابل جهانیان رسوا و سران جنایتکار آن را به جنایت نسل کشی متهم و برای آنها درخواست حداکثر مجازات کرد.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه (هفتم اکتبر ۲۰۲۳) عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲(۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه نوار غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و متوقف ساختن عملیات مقاومت، در حال بمباران این منطقه تحت محاصره است.