11

تیر

1405


حوادث

21 اسفند 1402 20:03 0 کامنت

فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف بیش از یک تن و ۲۰۰ کیلوگرم مخدر حشیش از قوطی‌های رب در گمرک مرزی میلک خبر داد.

 

به گزارش صبح ساحل و به نوشته ایسنا، سردار رضا بنی اسدی فر در تشریح جزئیات این خبر گفت: چندی قبل یک دستگاه خودروی تریلر با بار ترانزیتی رب گوجه فرنگی، از یکی از کشورهای همسایه شرقی به گمرک مرزی میلک وارد شد. در این تریلر ۱۷۹۶ قوطی رب ۹۰۰ گرمی بسته‌بندی شده بود.

وی با بیان اینکه مقصد اولیه این تریلر که تحت عنوان شرکت حمل و نقل مشخصی قصد عبور از کشورمان را داشت، گمرک منطقه ویژه اقتصادی شهید رجایی در هرمزگان بود، گفت: بنا بود که در ادامه این بار از طریق کشتی به کشور بلژیک انتقال داده شود.

فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا با اشاره به مشکوک شدن ماموران به این فرد، گفت: ماموران در توزین اولیه، بار خالص کامیون را ۱۸ تن و ۶۴۰ کیلوگرم ارزیابی کردند. اما با توجه به اینکه تاکنون سابقه صادرات رب از یک کشور شرقی به بلژیک وجود نداشت، ماموران در یگان حفاظت گمرک به این موضوع مشکوک شده و با انتقال خودرو به انبار گمرک بررسی‌های تکمیلی خود را آغاز کردند که در جریان آن ابتدا سوابق چند ماه گذشته حمل این نوع بار به مقصد بلژیک در سطح گمرکات مورد بررسی قرار گرفت اما سابقه‌ای در این خصوص یافت نشد.

بنی اسدی فر با بیان اینکه همین موضوع شک ماموران را بیشتر کرد، گفت:  کارکنان یگان حفاظت گمرگ با استفاده از سگ‌های موادیاب خودرو و داخل آن را بررسی کردند اما نتیجه‌ای به دست نیامد. در ادامه با توجه به شک ماموران تصمیم به بررسی بیشتر گرفته شد. از طرفی مسئولان شرکت حمل و نقل کشور همسایه نیز مستمراً، در پی تعیین تکلیف این بار بوده و در صورت از بین رفتن قوطی‌ها و عدم کشف مواد مخدر یا هر تخلف دیگری باید نسبت به جبران خسارات اقدام می‌شد.

وی ادامه داد:‌ سرانجام گزارشی جامع، به مرجع قضائی ارسال و تصمیم بر باز کردن همه قوطی‌های رب گوجه فرنگی گرفته شد. از این رو پس از صدور دستور قضایی و تخلیه بار یکایک قوطی‌های بریده شده مشخص شد که شک ماموران درست بوده و قاچاقچیان مواد مخدر با ترفندی جدید اقدام به جاسازی بسیار ماهرانه مواد مخدر از نوع حشیش با بسته‌بندی خاص و با پوشش پلاستیک کرده‌اند. بسته‌بندی این مواد به نحوی بود که بوی مواد مخدر قابل استشمام توسط سگ های مواد یاب هم نبود.

فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا  خاطرنشان کرد: کارکنان یگان حفاظت گمرک مرزی میلک پس از این اقدام، موفق به کشف و ضبط مقدار یک تن و ۲۳۲ کیلو و ۴۰۰ گرم مواد مخدر از نوع حشیش شده و راننده این خودرو را نیز به عنوان متهم دستگیر و خودرو به همراه مواد مخدر مکشوفه برابر دستور مرجع قضائی تحویل عوامل انتظامی شهرستان زابل شد.

دیدگاه ها (0)
img
img

احتمال تغییر زمان برگزاری جام جهانی از تابستان به زمستان

شرق هرمزگان در انتظار رگبار، گردوخاک و وزش باد شدید

آغاز واریز اعتبار 2 میلیون تومانی «کارت امید مادر» از ۱۲ تیر

دستور پزشکیان برای بسیج ظرفیت‌های ملی برای تشییع باشکوه رهبر انقلاب

قهرمانی آسیا برای فرنگی‌کاران جوان ایرانی/ پنج طلا، یک نقره و سه برنز در پاتایا

جزئیات ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع اعلام شد

آماده‌باش کامل تهران؛ میزبانی از زائران از شنبه آغاز می‌شود

جزئیات کامل محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید

تهران آماده بزرگ‌ترین بدرقه تاریخ است

دعوت نهادهای انقلابی از ملت برای حضور حماسی در مراسم وداع با قائد امت

حضور 100 کشور در مراسم وداع رهبری شهید

امتحانات نهایی روز شنبه ۲۰ تیرماه در سراسر کشور لغو شد

نرخ نان لواش در بندرعباس افزایش یافت

فرودگاه بین‌المللی بندرعباس از بامداد امروز، آماده پذیرش پروازهای جدید است

جان باختن ۲ کودک بر اثر غرق شدگی در شهرستان پارسیان

img
خـبر فوری:

جزئیات کامل محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید