23

تیر

1405


اقتصادی

11 تیر 1405 12:49 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، کاظم توسلی، مدیرکل فرودگاه‌های استان هرمزگان ضمن تشریح آخرین وضعیت زیرساختی فرودگاه، اظهار داشت: «با پیگیری‌های مستمر و دریافت تمامی مجوزهای قانونی از سازمان هواپیمایی کشوری، موانع عملیاتی مرتفع شده و این فرودگاه از بامداد امروز آمادگی کامل خود را برای پذیرش و میزبانی از کلیه پروازهای جدید اعلام می‌دارد.»

مدیرکل فرودگاه‌های استان هرمزگان با تاکید بر اهمیت نقش این فرودگاه در توسعه اقتصادی و گردشگری منطقه، افزود: «در این نشست به تمامی شرکت‌های هواپیمایی اعلام کردیم فرودگاه بین‌المللی بندرعباس آماده دریافت برنامه‌های پروازی پیشنهادی آن‌هاست و آمادگی داریم تا با حداکثر توان، در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به بررسی و عملیاتی کردن برنامه‌های ارسالی اقدام کنیم.»

توسلی در پایان ابراز امیدواری کرد که با همکاری متقابل میان اداره‌کل فرودگاه‌ها و شرکت‌های هواپیمایی، شبکه پروازی این فرودگاه در مسیرهای داخلی و خارجی توسعه یافته و رفاه بیشتری برای مسافران فراهم گردد.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

ادارات هرمزگان در روز سه‌شنبه و چهارشنبه تعطیل شد