29

آبان

1403


اقتصادی

22 اسفند 1402 13:12 0 کامنت

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه برای ایجاد ۲۱ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی انرژی خورشیدی در هشت استان نیز برنامه ریزی شده، گفت: در راستای تأمین برق پایدار بخش صنعت از ۱۲۷ نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۱۹۰ هزار و ۳۸ کیلووات در شهرک‌ها و نواحی صنعتی طی سال ۱۴۰۲ بهره برداری شده است.

  

به گزارش صبح ساحل و به نقل از اقتصاد نیوز، فرشاد مقیمی اظهار کرد: شهرک‌ها و نواحی صنعتی تخصصی انرژی خورشیدی، بستر مورد نیاز برای استقرار واحدهای تولید برق مقیاس کوچک از منابع تجدید پذیر را فراهم کرده و این سیاست در راستای رفع چالش‌ها و ناترازی موجود در تولید و مصرف برق در کشور است.

  

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران همچنین گفت که احداث نیروگاه‌های خورشیدی در سقف سوله‌های واحدهای صنعتی، اراضی واگذار نشده در شهرک‌ها و نواحی موجود و احداث شهرک‌های صنعتی تخصصی خورشیدی در دستور کار قرار گرفته است.

  

مقیمی با بیان اینکه در این راستا اولین شهرک صنعتی تخصصی انرژی خورشیدی شال قزوین به وسعت ۷۸۵ هکتار و پیش بینی تولید ۲۲۰ مگاوات برق آغاز به کار کرد، گفت: بهره برداری از ۱۲۷ نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۱۹۰ هزار و ۳۸ کیلووات در شهرک‌ها و نواحی صنعتی از دیگر اقدامات در راستای تأمین برق پایدار بخش صنعت از طریق توسعه انرژی‌های تجدید پذیر بوده است.

  

همچنین به گفته معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت برای ایجاد ۲۱ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی انرژی خورشیدی در هشت استان قزوین، کرمان، یزد، کهگیلویه و بویراحمد، آذربایجان شرقی، فارس، بوشهر و کردستان نیز برنامه ریزی شده است. همچنین احداث چهار شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی انرژی خورشیدی در استان‌های قزوین و کرمان عملیاتی شده و ۱۱۵ زون خورشیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی موجود با وسعت ۵۱۳۷ هکتار جانمایی شده است که مجموعه این اقدامات نقش تاثیر گذاری در تامین برق پایدار واحدهای صنعتی و توسعه انرژیها تجدید پذیر دارد.

  

گفتنی است شهرک‌های صنعتی عموما در فصل تابستان به دلیل محدودیت‌های تامین برق، با مشکل قطعی برق مواجه هستند و به همین دلیل شهرک‌ها به دنبال راه‌های جایگزین برای تامین برق واحدهای صنعتی هستند.

دیدگاه ها (0)
img