24

مهر

1405

آمار مطالعه شما
  • در این صفحه ۰ ثانیه
  • مجموع مطالعه ۰ ثانیه
مهمان
img

ورزشی

17 تیر 1403 13:13 268 بازدید 0 کامنت

تور یک روزه بین المللی دوچرخه سواری گرند پری ترکیه با کسب عنوان پنجمی برای علی لبیب رکابزن المپیکی کشورمان همراه بود.

                                                                                           

به گزارش صبح ساحل، تیم ملی دوچرخه سواری استقامت جاده کشورمان که برای حضور در یک اردوی چند روزه و شرکت در دو تور بین المللی یک روزه راهی ترکیه شده است امروز صبح در تور یک روزه گرندپریکس ایلیدیزداگی شرکت کرد.

          

رکابزنان مسیر ۱۴۱ کیلومتری را در حالی طی کردند که شهر میزبان با نظر پلیس و به لحاظ امنیت به شهر دیگری منتقل شده بود و تیم ها با این تغییر مسیر مسابقه را در شهر سیباس ترکیه طی کردند.

در پایان این تور، علی لبیب رکابزن المپیکی کشورمان با زمان ۳ ساعت و ۴۵ دقیقه و ۱۲ ثانیه به عنوان نفر پنجم از خط پایان عبور کرد. رکابزن باشگاهی از ترکیه اول و دوچرخه سواران تیم ملی قطر دوم و سوم شدند.

اما حسن سیف الهی از ایران در رده هفتم ایستاد. آیدین علیاری دوازدهم، مهدی آقاکاشی چهاردهم و مسعود خاکی به عنوان هفدهمی از خط پایان این تور عبور کردند.

به این مطلب امتیاز دهید:

هنوز امتیازی ثبت نشده است؛ اولین نفر باشید!
دیدگاه ها (0)
img
تبلیغ تبلیغ
خـبر فوری:

اصابت پهپاد ناشناس به یک فروند لنج در محدوده شهرستان سیریک/ سه نفر زخمی شدند

آگهی:
عکس بده و الگو بگیر ، خیاطی آنلاین

عکس بده و الگو بگیر ، خیاطی آنلاین

بپرس!

رادیو صبح ساحل

استریم زنده

صفحه رادیو