02

آذر

1403


حوادث

29 آبان 1403 07:58 0 کامنت

معاون اول سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور در این آیین، بابیان اینکه نیروهای مسلح در این استان همواره  از جان‌مایه گذاشته‌اند افزود: نیرو‌های مسلح، متولیان امنیت جامعه هستند و هر کجا این نیرو‌ها تضعیف شوند، امنیت کشور خدشه‌دار می‌شود و این موضوع از چشم دشمنان دور نمی‌ماند. محمدجعفر شهبازی افزود: پیشرفت و بالندگی یک کشور و رشد آن در همه عرصه‌های سیاسی، اقتصادی، نظامی و...، در سایه امنیت و آرامش به وجود می‌آید و هر کجا امنیت نباشد، مشکلات بر کشور حکم‌فرما می‌شود. وی اظهار داشت: اگر همدلی و یکدلی دستگاه قضا، شورای تأمین و نیروی ارتش و همچنین همیاری مردم استان نبود، هرمزگان از لحاظ امنیت جزو استان‌های برتر کشور قرار نمی‌گرفت.  معاون اول سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور گفت: هرمزگان با توجه به موقعیت سوق‌الجیشی و جغرافیایی، در امنیت حرف اول را می‌زند که در رأس این امنیت  نیروی‌های مسلح هستند. وی سازمان قضایی را حامی نیروهای مسلح ذکر کرد و اظهار داشت: سازمان قضایی با تصمیمات و راهکار و برنامه‌ها یاریگر نیروی‌های مسلح هستند.

 

ابر چالش هرمزگان 
 

رئیس‌کل دادگستری هرمزگان به حضور پررنگ نیرو‌های مسلح به‌عنوان شاخص مؤثر امنیتی و اقتصادی در استان اشاره‌ای داشت و گفت: جایگاه سازمان قضایی  نیروهای مسلح به لحاظ کیفیت و کمیت در مقابل استان‌ها جایگاه خاص و ویژه‌ایست و یکی از تعاملات تأثیرگذار با همراهی دستگاه قضایی در  استان را داراست. مجتبی قهرمانی در این مراسم با تأکید بر اجرای مداوم و جدی طرح‌های مقابله با قاچاق سوخت گفت: هم‌اکنون با ابر چالشی در استان مواجه هستیم، آن‌هم قاچاق سوخت است که شاید در حدود 15 سال گذشته خیلی‌ها نگاه سطحی به آن داشتند و می‌گفتند که  معیشت  و نان مردم را آجر نکنید، همان حرف‌ها و نگاه‌های سطحی‌ باعث شد ‌این موضوع به یک ابر چالش استانی و گاها ‌بخشی از کشور تبدیل شود.
 

وی مهم‌ترین ضربه‌ی قاچاق سوخت را اقتصادی و مالی دانست و ادامه داد: از یک مسیر فرعی حداقل روزی یک هزار نیسان و هر خودرو 2هزار لیتر گازوییل وارد استان می‌کند و ازآنجا قاچاق می‌شود، همچنین روزی ۲و نیم تا پنج میلیون لیتر گازوئیل به ارزش 50 تا 70 میلیارد تومان فقط  از استان هرمزگان قاچاق می‌شود. 
قهرمانی تصریح کرد: امروزه قاچاق سوخت،  معیشت و نان شب بخش اعظمی‌از مردم نیست، الان قاچاق سوخت رانت، فساد، سواستفاده، تاراج اموال عمومی و بیت‌المال است که در دست عده‌ی محدودی قرار گرفته که آسیب و چالش‌های آن به عموم مردم می‌رسد.
 

وی با اشاره به عملکرد دستگاه قضایی و انتظامی و مرزبانی استان در مقابله با قاچاق سوخت گفت: فقط در یک سال و نیم اخیر 2هزار‌و 200 فقره کارت سوخت از سوی فراجا و مرزبانی و 10هزار کارت نیز از سوی اداره اطلاعات توقیف شد.  قهرمانی از کشف بیش از 100 میلیون لیتر قاچاق سوخت با افزایش 130 درصد نسبت به مدت مشابه، توقیف یک‌هزارو 140 فروند شناور و 12هزار و 700 دستگاه خودرو در این مدت سخن گفت و عنوان کرد: در یک سال و نیم اخیر، پنج هزار و 378 پرونده قاچاق سوخت در اداره کل تعزیرات استان تشکیل شده است که حکم جریمه این پرونده‌ها ‌در حدود 9هزار و 750میلیارد تومان صادر شده است. همچنین در این مدت 130 پرونده مهم سازمان‌یافته در دستگاه قضایی تشکیل شد.وی به طرح نظارتی پمپ‌بنزین‌ها اشاره‌ای داشت که‌طی این 7 ماه پس از اجرای طرح،  ۷۸ میلیون لیتر کاهش سوخت مصرفی ثبت‌شده و ارزش صرفه جویی این مقدار سوخت  یک هزار و  900میلیارد تومان بوده است. 
 

  

 

مراحل قاچاق سوخت در یک تعویض روغنی 
 

رئیس‌کل دادگستری هرمزگان در خصوص یکی از بزرگ‌ترین پرونده‌های قاچاق سوخت‌گفت: یکی از پرونده‌های مهم که در دادسرا رسیدگی و پس از صدور کیفرخواست در حال رسیدگی در دادگاه است مربوط به قاچاق سوخت توسط پنج هزار و 500 دستگاه خودرو در طی 13 روز است.وی ادامه داد: طی این مدت 4ترابایت  اطلاعات فیلم ضبط‌شده در اختیار داریم که نشان می دهد  افرادی  در یک باب مغازه  تعویض‌روغنی، گازوییل‌ها را از خودروها خالی  و بلافاصله به قاچاقچی فروخته و آن هم به سمت میناب می‌فرستد.قهرمانی از توقیف چند فروند کشتی بزرگ توسط منطقه یکم و پنجم نیروی دریایی  سپاه خبر داد که از یکی از آن‌ها فقط ۱۱ میلیون لیتر گازوییل کشف شد. قهرمانی به سود سرشار از قاچاق گریزی کرد و گفت: سال گذشته سوددهی هر یک فروند لنج در یک‌شب، حدود یک میلیارد تومان و  یک دستگاه‌خودرو نیسان روزی 60 میلیون تومان بود. قهرمانی این را هم تأکید کرد که سر شبکه‌ها و سرشاخه‌های سوخت تحت نظارت هستند و به‌زودی برخوردهای شدید و خاطی با آن‌ها صورت خواهد گرفت.
رئیس‌کل دادگستری هرمزگان گفت: امروزه موضوع قاچاق سوخت‌ کم‌اهمیت و سطحی نیست، شاید اگر قبلاً بیشتر از این می‌توانستیم پیشگیری کنیم بخشی از معضلات اجتماعی امروزه را  نداشتیم، اگر اقدامات امروز نبود بایستی برای تهیه سوخت افراد عادی، با خیلی‌مشکلات دست و پنجه نرم می‌کردیم.وی از دادستان نظامی و دادستان مرکز استان خواست که در هفته آینده طرح‌های  عملیاتی با همکاری شورای تأمین برای مقابله با قاچاق سوخت داشته باشند.قهرمانی  با تأکید بر قاطعیت طرح‌ها در مبارزه با قاچاق سوخت برای امنیت مردم، از ستاد نیروهای مسلح خواست که در طرح‌های مبارزه با قاچاق پای‌کار باشند.

  

 

هدف ما برخورد با قانون‌شکنان است 
 

حبیب تکین رئیس جدید سازمان قضایی نیروهای مسلح استان هرمزگان در این مراسم امنیت را سرلوحه زندگی، عدالت و رفاه کشور دانست و بابیان اینکه  ایجاد و حفظ امنیت بر عهده نیروی مسلح است گفت: برای برقراری امنیت در استان مدیون نیروی‌های مسلح هستیم. وی پیشگیری‌از ورود جرم، دفاع از نیروهای مسلح را از اولویت‌های سازمان قضایی نیروهای مسلح ذکر کرد.احسان کامرانی معاون استاندار هرمزگان نیز در  سخنانی به موضوع  جایگاه وموقعیت استان به‌عنوان پایتخت اقتصادی کشور پرداخت و از همه ارگان‌ها خواست باهمدلی و همراهی و هم‌افزایی در همه بخش‌ها کوشا  باشند.
سردار علی‌اکبر جاویدان فرمانده انتظامی استان هرمزگان دیگر سخنران این مراسم بود که  به مجاهدت و اقتدار و صلابت نیروی‌های مسلح اشاره‌ای داشت و تأکید کرد: امنیت و آرامش در سایه همدلی و تعامل دستگاه‌های مربوطه است. وی افزود: درچارچوب قانون با قانون‌شکنان قاطعانه و بدون اغماض برخورد خواهیم کرد، واسطه و وامدار هیچ‌کسی نیستیم، دیوار قانون برای ما حرمت دارد، عزت و آرامش مردم ما مهم و  هدف ما برخورد با قانون‌شکنان است.

  

 

معارفه 


گفتنی است: در پایان این مراسم "محمدرضا حیدری افشار" دادستان سابق نظامی استان به درجه بازنشستگی نائل آمد و در حکمی "سهام صداقتی" به‌عنوان‌دادستان نظامی استان هرمزگان معرفی شد.
 

روزنامه صبح ساحل

دیدگاه ها (0)
img