مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم از برنامه های جدی این سازمان برای موزه های تخصصی در این جزیره خبر داد.
ابراهیم رستم گورانی به خبرنگار فارس در قشم اظهار داشت: یکی از مهمترین برنامه های حوزه فرهنگی سازمان منطقه آزاد قشم ، ثبت اثرهای شاخص فرهنگی و تارخی این جزیره است.وی افزود: در همین راستا نیز این مدیریت با جدیت به دنبال راهاندازی و توسعه موزه های میراثی از جمله موزه های تخصصی سنگ قبر، سفال، شیشه و چوب در راستای حفاظت و حراست از میراث تاریخی ملموس و ناملموس قشم است.
مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم گفت: در حال حاضر پرونده ۲۵ اثر تاریخی در این جزیره آماده ثبت در مرحله نهایی فهرست آثار ملی است.رستم گورانی خاطرنشان کرد: علاوه بر این شمار پرونده اثر تاریخی، تعداد 78 اثر نیز در مرحله تهیه پرونده برای ثبت در فهرست نهایی آثار ملی قرار دارند.وی با اشاره به برنامه های در دست انجام به منظور مستندنگاری برخی از آثار تاریخی قشم، گفت: برنامه مستندنگاری تطبیقی قبرستان های تاریخی روستاهای زینبی، دشت توریان، گربدان، تم سنیتی و تولا نیز با همکاری دهیاری ها و جامعه محلی این روستاها در حال انجام است.
مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم با رد برخی اخبار در خصوص انتقال سنگ قبرهای تاریخی قشم ، تاکید کرد: مردم به شایعات توجه نکنند و در نظر داشته باشند پرونده قبرستان های تاریخی به عنوان جلوه ای بارز از میراث فرهنگی، تاریخی و مذهبی مردم جزیره به صورت دائم بررسی، پیگیری و از سوی یگان حفاظت از میراث این سازمان محافظت می شود#قشم
جدیدترین اخبار
ملیپوش هرمزگانی دستیار امور ورزشی شد
خداحافظی بنیانگذار کاراته با ریاست هیئت کاراته
ورزشکار هرمزگانی برای نخستین بار مدال گرفت
مصوبه بازگشت قیمتها به قبل از جنگ ۱۲ روزه لازمالاجرا است
بارش شدید تگرگ در کوهشاه احمدی؛ هشدار درباره سیلاب و خطر در ارتفاعات
صدور هدایت تحصیلی دانشآموزان پایه نهم هرمزگان از ۲۶ تیر
ابتلای ۴۲۲ نفر به سرخک در ۳ ماه اول سال/ شیوع بالاتر بیماری در سیستان و بلوچستان و خوزستان
افزایش سهمیه سوخت ناوگان مسافری به ۴۰۰ لیتر
کواکبیان سند معتبر درباره ادعاهایش ارائه نکرده است
احکام جدید استاندار هرمزگان صادر شد
خرید تضمینی گندم به ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تُن رسید
زمان برگزاری حراج جدید شمش طلا مرکز مبادله مشخص شد
شمار شهدای غزه از ۵۸ هزار نفر گذشت
صادق محرمی تراکتوری شد
زمان ثبتنام زائران اربعین در سامانه سماح اعلام شد