جنوب کشور
فرمانده مرزبانی فراجا از انهدام باند سازمان یافته قاچاق مواد مخدر و کشف ۹۰۰ کیلوگرم انواع موادمخدر در مرزهای استان سیستان و بلوچستان خبر داد.
به گزارش صبح ساحل، سردار احمدعلی گودرزی روز سهشنبه گفت: مرزبانان استان سیستان و بلوچستان طی ۲ عملیات جداگانه با اشراف اطلاعاتی و رصد تحرکات در مناطق مرزی، به سرنخهایی از قصد عناصر متجاوز مسلح و قاچاقچیان موادمخدر برای ورود به خاک کشور در منطقه مرزی دست یافتند که با برنامهریزی دقیق عملیاتی، تشدید اقدامات کنترلی در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: قاچاقچیان که قصد داشتند موادمخدر را در فرصتی مناسب وارد کشور کنند به محض مشاهده مرزبانان و به علت حجم زیاد آتش آنان، زمینگیر شدند و خود را تسلیم مأموران کردند.
سردار گودرزی در این درگیریهای مسلحانه به موفقیت و قاطعیت مرزبانان اشاره و تصریح کرد: مرزداران سلحشور و مقتدر در این دو عملیات ضمن توقیف یک دستگاه خودرو و یک فروند شناور، موفق شدند، مقدار ۹۰۰ کیلوگرم انواع مواد افیونی شامل ۴۷ کیلوگرم شیشه، ۲۰۹ کیلوگرم حشیش، ۶۳۶ کیلوگرم تریاک و ۸ کیلوگرم سایر مواد مخدر به همراه یک قبضه سلاح جنگی گرینف و ۱۵۰ عدد فشنگ جنگی را کشف کنند.
فرمانده مرزبانی فراجا خاطرنشان کرد: دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بدانند، امروز مرزبانان مجاهد بیش از هر زمانی آمادگی و توان پاسخگویی به هرگونه تجاوز و تعرض به خاک میهن عزیزمان را دارند و اجازه انجام اعمال خلاف قانون را به مخلان نظم و امنیت نمیدهند.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
شناسایی و جمعآوری ۱۳۵۰ انشعاب غیرمجاز برق در هرمزگان/ هشدار جدی به استخراجکنندگان رمزارز
بیمه مرکزی تعرفه بیمه موتورسیکلت را ۳۶.۵ درصد افزایش داد؛ جزئیات نرخهای جدید ۱۴۰۵
پیشرفت در مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در دوحه؛ توافق بر سر ادامه رایزنیها
مهلت بهرهمندی از معافیت ۳ فرزندی و بیشتر تا پایان سال ۱۴۰۷ تمدید شد
صعود کاظمی، محمدحسینی و محمدی به فینال کشتی فرنگی آسیا
برترینهای المپیاد «پرچم» معرفی شدند
دعوت بانوی والیبالیست مینابی به اردوی تیم ملی
دو ورزشکار هرمزگانی به اردوی تیم ملی ترای اتلون دعوت شدند.
عبور از پیک مصرف با مدیریت برق، انرژی پاک و مهار رمزارزها
گوشتهای فاسد بندرعباس با مجوز قانونی معدوم شد؛ هیچ بخشی وارد چرخه مصرف نشد
واریز جدید مطالبه گندمكاران تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۵
زمان ورود اتباع افغانستانی به کشور برای شرکت در مراسم تشییع رهبر شهید اعلام شد
حق سرانه درمان مستمریبگیران مشخص شد
آمریکا با تلفات به یک هشتم نهایی صعود کرد/ حریف بلژیک مشخص شد
شمار کشته های زلزله ونزوئلا به ۲۲۹۵ نفر رسید