08

فروردین

1404


اقتصادی

23 دی 1403 08:11 0 کامنت

 درباره سهامداران اصلی اسنپ


مالک اسنپ، شرکت ایده‌گزین ارتباطات روماک است. این شرکت، در حال حاضر ۵ کسب‌وکار الکترونیک را رهبری می‌کند. لازم به توضیح است که راکت اینترنت یکی از اولین شرکت‌های سرمایه‌گذار در اسنپ است که با سرمایه‌گذاری 20 میلیون یورویی، در سرویس تاکسی‌یاب، به نوعی استارت تولد اسنپ را زد. پس از آن شرکت ایرانسل در سال ۱۳۹۵ درست زمانی که تاکسی‌یاب به اسنپ تغییر نام داد؛ مبلغ ۲۰ میلیون دلار آمریکا در این شرکت سرمایه‌گذاری کرد و یکی دیگر از سهامداران اسنپ شد. اما در خصوص افراد اثرگذار و سهامداران اصلی اسنپ باید از عیاد الکثار، محمد فوز و شهرام شاهکار نام برد.
عیاد الکثار یک جوان اصالتاً عربستانی و ساکن آلمان، فارغ‌التحصیل دکترای علوم رایانه دانشگاه زارلاند آلمان که از کودکی در این کشور زندگی کرده است. وی نماینده شرکت راکت اینترنت در خاورمیانه در منطقه و موسس Middle East Internet Group در آلمان (خدمات و سرمایه‌گذاری در شرکت‌های اینترنتی) و Zidaya در لبنان (فعال زمینه تجارت الکترونیک) و همچنین موسس استارتاپ Namashi.com است. الکثار در سال 2017 به علت تلاش‌های زیاد در خاورمیانه توانست برگزیده مدال (رهبران جوان جهانی) Young Global Leader از World Economic Forum شود. محمد فوز، نیز یک تاجر اماراتی است که به عنوان بنیان‌گذار و یکی از سهامداران اصلی اسنپ شناخته می‌شود و شهرام شاهکار به عنوان مدیرعامل سابق اسنپ نقش کلیدی در رشد و توسعه اسنپ داشته‌اند. لازم به توضیح است که مدیرعامل فعلی اسنپ نیز محمد خلج است.

 

  

آمارهای جالب از اسنپ


بنابراعلام گزارش ۱۴۰۲ گروه اسنپ سهم این سامانه از بازار تاکسی‌های اینترنتی کشور ۹۲ درصد است و تعداد کل حساب‌های کاربری مسافران آن به ۷۲ میلیون و ۳۶۴ هزار و ۳۴۳ عدد و تعداد کل کاربران راننده آن به شش میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۰۹ نفر رسیده است. بر اساس این گزارش، شایع‌ترین موضوعات ارتباط با پشتیبانی از طرف کاربران راننده مربوط به تغییر در وضعیت سفر و بررسی نحوه پرداخت و از طرف کاربران مسافر مربوط به اشیاء جامانده، تغییر در وضعیت سفر و پیگیری دیگر سرویس‌های گروه اسنپ می‌شود.
بررسی‌های باشگاه رانندگان اسنپ‌خودرو نشان می‌دهد که میانگین درآمد ماهانه کاربران راننده در حالت تمام‌وقت ۱۹ میلیون و ۱۹۳ هزار و ۶۱۳ تومان و در حالت پاره‌وقت هشت میلیون و ۴۴ هزار و ۲۸۵ تومان است.

چالش‌های اولیه اسنپ


یکی از اولین چالش‌های اسنپ، جذب رانندگان و متقاعد کردن آن‌ها برای استفاده از این پلتفرم جدید بود. در آغاز، بسیاری از رانندگان نسبت به کار با پلتفرم‌های آنلاین بی‌اعتماد بودند و ترجیح می‌دادند به شیوه‌های سنتی ادامه دهند. برای جلب اعتماد رانندگان، اسنپ مشوق‌های مالی ارائه کرد و برنامه‌های آموزشی برای آن‌ها ترتیب داد.

اسنپ‌ فود، از چالش‌ها تا فرصت‌ها


اسنپ‌فود نخستین سرویس سفارش اینترنتی غذا در ایران است. این سرویس با امکان نمایش لحظه‌ای موقعیت غذای ارسالی بر روی نقشه، در ۳ اسفند ۱۳۹۵ رونمایی شد. این سرویس، یکی از پنج کسب‌وکار الکترونیک موفق در ایران از نظر تعداد تراکنش‌های بانکی است. لازم به توضیح است که اخیرا تپسی‌فود از اقدامات اسنپ‌فود به دلیل رفتارهای انحصارطلبانه به شورای رقابت شکایت کرده است. پیش از این نیز در سال گذشته یک گروه هکری در دی‌ماه ۱۴۰۲ اعلام کرد که به اطلاعات بیش از بیست میلیون کاربر، دست پیدا کرده‌است و جزئیات۳۶۰ میلیون سفارش و مشخصات ۳۵ هزار پیک نیز از دیگر بخش‌های بانک‌اطلاعاتی در آن ماجرا هک‌شد.

انجمن تجارت الکترونیک زیر مجموعه اسنپ شد 


جالب است بدانید انجمن تجارت الکترونیک که در سال 98 شروع به کار کرده است؛ یکی از زیر مجموعه‌های اسنپ در حال حاضر مشغول به فعالیت است و شرکت‌هایی نظیر دیجی‌کالا، علی بابا، دیوار، بازار، فیلیمو، زرین‌پال، آپارات و ... در آن عضو هستند.

 

 

نارضایتی مردم از افزایش قیمت تاکسی‌های اینترنتی اسنپ و داستان اسنپ لاین


اخیرا افزایش کرایه تاکسی‌های اسنپ به‌ویژه در شهر بندرعباس باعث نارضایتی مردم شد. این افزایش قیمت، به‌ویژه برای افرادی که به‌طور روزانه از این خدمات استفاده می‌کنند؛ مشکلات زیادی را به وجود آورده است. برخی از شهروندان بندرعباس برای رفت‌وآمد روزانه خود به خدمات تاکسی‌های اینترنتی وابسته هستند و افزایش قیمت‌ها توان اقتصادی مردم، به‌ویژه قشرهای کم‌درآمد را تحت فشار قرار می‌دهد. متاسفانه پیگیری‌ها هم راه به جایی نبرد اما جالب است بدانید؛ سرویس سفر اشتراکی اسنپ به نام «اسنپ لاین» یکی از جدیدترین سرویس‌هایی است که در اپلیکیشن اسنپ به کاربران ارائه می‌شود. با استفاده از اسنپ لاین فرد می‌تواند یک سواری اشتراکی را در اختیار بگیرد و با چند مسافر دیگر هم‌مسیر شود.
 

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

مرحله دوم فروش بلیت قطار از امروز آغاز می‌شود