11

تیر

1405


اجتماعی

02 بهمن 1403 09:16 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل؛ فرمانده انتظامی شهرستان قشم فرمود: در شرایط خاص جامعه که سودجویان و محتکران شرایط عرضه و تقاضای بازار را به هم می ریزند و از طریق افزایش قیمت‌ها، دسترسی مردم به کالاهای اساسی و ارزاق عمومی زندگی را سخت می کنند، پلیس امنیت اقتصادی این شهرستان مرزی برای مقابله و مبارزه با گرانفروشی کالاهای اساسی و مورد نیاز جامعه طرح سراسری مبارزه با احتکار کالاهای اساسی و ضروری را در بزرگ ترین جزیره ایرانی خلیج فارس اجرا کرد.

وی ادامه داد: در اجرای این طرح سراسری این میزان کالای قاچاق توسط ماموران پلیس امنیت اقتصادی این فرماندهی هنگام گشت در محلات مختلف شهر بندری درگهان در یک باب انبار نگهداری کالا شناسایی و توقیف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان قشم با اشاره به اینکه ارزش ریالی اقلام کشف شده برابر نظر کارشناسان اقتصادی ۱۵ میلیارد ریال برآورد شده است، خاطرنشان کرد: در این خصوص یک متهم دستگیر و با تشکیل پرونده مقدماتی به مراجع قضایی معرفی شد.

سرهنگ مرادی ضمن قدردانی از قشموندان و صنوف مختلف در همکاری با پلیس از شهروندان، گردشگران و اصناف مختلف خواست برای دستیابی و حفظ امنیت و ثبات اقتصادی و اقتصاد پویا، در صورت مشاهده هرگونه فعالیت اقتصادی غیرقانونی موضوع را به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ گزارش دهند.

جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

دیدگاه ها (0)
img
img

آماده‌باش کامل تهران؛ میزبانی از زائران از شنبه آغاز می‌شود

جزئیات کامل محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید

تهران آماده بزرگ‌ترین بدرقه تاریخ است

دعوت نهادهای انقلابی از ملت برای حضور حماسی در مراسم وداع با قائد امت

حضور 100 کشور در مراسم وداع رهبری شهید

امتحانات نهایی روز شنبه ۲۰ تیرماه در سراسر کشور لغو شد

نرخ نان لواش در بندرعباس افزایش یافت

فرودگاه بین‌المللی بندرعباس از بامداد امروز، آماده پذیرش پروازهای جدید است

جان باختن ۲ کودک بر اثر غرق شدگی در شهرستان پارسیان

دیدار ایران و مصر با ۱۰۷.۴ میلیون بیننده از تلویزیون رکورد زد

فردا؛ اعزام نخستین گروه از زائران هرمزگانی بدرقه رهبر شهید به تهران

حواشی هفته

شناسایی و جمع‌آوری ۱۳۵۰ انشعاب غیرمجاز برق در هرمزگان/ هشدار جدی به استخراج‌کنندگان رمز‌ارز

بیمه مرکزی تعرفه بیمه موتورسیکلت را ۳۶.۵ درصد افزایش داد؛ جزئیات نرخ‌های جدید ۱۴۰۵

پیشرفت در مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در دوحه؛ توافق بر سر ادامه رایزنی‌ها

img
خـبر فوری:

دعوت نهادهای انقلابی از ملت برای حضور حماسی در مراسم وداع با قائد امت