ورزشی
باشگاه پرسپولیس اعلام کرد استعفای رضا درویش فعلا مورد موافقت اعضای هیات مدیره این باشگاه قرار نگرفته است.
به گزارش صبح ساحل، جلسه ھیئت مدیره باشگاه پرسپولیس امروز در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار شد.
دستور جلسه نشست امروز ھیئت مدیره، رسیدگی به استعفای رضا درویش و ھمینطور بررسی انتخاب سرپرست پرسپولیس بود.
در این نشست نظرات مختلفی درباره استعفای آقای درویش بیان شد و با توجه به اینکه سرپرست هم انتخاب شد ولی ھیئت مدیره با بررسی شرایط فعلی مجموعه باشگاه و ھمینطور در پیش بودن فصل نقل و انتقالات و از آنجایی که از مدتی قبل با ھماھنگی آقای کارتال با برخی از بازیکنان مذاکرات ابتدایی آغاز شده بود، تصمیم به این گرفته شد موضوع استعفاء پس از نشست با سرمربی و اعلام موضوعات مدنظر هیئت مدیره بررسی شود.
همچنین نمایندگان کنسرسیوم بانکی در هیات مدیره نشست جداگانهای را با بانکهای سهامدار برگزار کردند تا بودجه لازم برای بستن تیم قدرتمند برای فصل آینده نهایی شود.
در جلسه امروز اعضای ھیئت مدیره تاکید شد تصمیمات به سمتی برود که تیم قدرتمندی برای فصل آینده بسته شود و در نقل و انتقالات با توجه به شناخت نقاط قوت و ضعف فنی تیم و با توجه به نیازھای فنی تصمیمات اتخاذ شود.
ضمنا مقرر شد کنسرسیوم بانکی و نمایندگان آن در ھیات مدیره نسبت به تامین منابع جهت جذب بازیکنان اقدام کنند.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
حمایت از اشتغال و شرکتهای دانشبنیان در مسیر تحقق شعار سال/ اعلام دستمزدهای واقعی، گامی مؤثر در صیانت از حقوق بیمهشدگان و پایداری سازمان
مسوولان چند کمیته منصوب شدند
مدیرکل مالیاتی هرمزگان: خسارت فعالان اقتصادی بندر شهید رجایی از درآمد مالیات کسر میشود
پیشبینی هوش مصنوعی از فینالیستهای جام جهانی
اطلاعیه جدید سازمان امور مالیاتی برای بهرهمندی از بخشودگی جرایم
کویت: ۳ پاسگاه مرزی ما هدف قرار گرفت
اصابت بیش از ۱۰ پرتابه به جزیره قشم
پایان فرار قاتل جوان ۱۷ ساله در بندرعباس
شهادت یکی از مدیران مخابرات هرمزگان در حمله آمریکا
اصابت چهار پرتابه به محدوده روستای مسن قشم؛ فرماندار: ابعاد حادثه در دست بررسی است
هرمزگانی ها دومین پیروزی متوالی را جشن گرفت
مسابقات در بندرعباس با تأمین کامل امنیت برگزار شده است
انتشار سی و نهمین اطلاعیه ستاد پرداخت به بازماندگان سانحه پرواز اوکراین
زمان ثبت نام آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
ادعای نهاد تروریستی سنتکام: تنگه هرمز باز است!
تغییر ساعت مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد