02

دی

1403


حوادث

04 تیر 1391 11:02 0 کامنت

صبح ساحل، حوادث _ رئيس پليس راهنمايي و رانندگي استان هرمزگان در تشريح اقدامات و فعاليت هاي پليس راهور استان دردو ماه گذشته از کاهش 40 درصدي تصادفات فوتی درون شهری خبر داد.

 سرهنگ تیمور سپهوند  در جمع خبرنگاران  با اشاره به عملکرد و اقدامات پليس راهور در 60 روز ابتداي سال جاري خاطرنشان کرد : بر اساس آمار پزشکي قانوني تعداد متوفيان رانندگي در فروردين ماه 44 درصد و در اردیبهشت ماه 36 درصد کاهش داشته است. وی متوفیان  دو ماهه نخست سال 90 را 20 نفر و 91 در 12 نفر ذکر کرد که عمدتا موتورسوار و یا عابرپیاده ها بودند.سرهنگ  سپهوند از اجرای طرح تابستانی راهور خبر داد و گفت: این طرح با هدف ارتقاء امنیت ترافیکی و پیشگیری از حوادث راهنمایی و رانندگی ، انتظام بخشی به عبور و مرور و تسهیل در رفت و آمد مردم  به مرحله اجرا گداشته می شود. وی  رویکرد این طرح را  کنترل جاده های حوزه برون شهری و درون شهری دانست. 

سرهنگ سپهوند این را هم اضافه کرد که برای دستیابی به این هدف طرح های ارتقاء امنیت ترافیکی و اجتماعی در9 اردیبهشت ماه در استان  به مرحله اجرا گذاشته شد. وی از اجرای 10 طرح در مرحله اول مطالبی بیان کرد که حاصل آن کاهش کشته ها و سوانح جاده ای بوده است.  این مقام مسوول از شروع  دور دوم اجرای این طرح در 20خرداد سال جاری سخن گفت که برخورد با موتورسواران ، استفاده کنندگان از تلفن همراه در حین رانندگی و عدم کمربند ایمنی، برخورد با شیشه دودی،برخورد با تخلفات عدم رعایت فاصله و حق تقدم تخلفات پرخطر و ... را از جمله این طرح ها ذکر کرد. سرهنگ تيمور سپهوند گفت : در این مدت 129 جلد گواهينامه ضبط که 9 مورد آن به علت نمره منفی، 61 مورد به علت تخلفات حادثه ساز و 59مورد  به علت انجام تست اعتياد اخذ و مراحل قانوني آن طي شده است.وی  افزود:  در حوزه اجرائبات  بر اساس قانون جدید  ، در 3 ماه نخست سال جاری 135 فقره پرونده اعتراض رانندگان به جرائم راهنمایی و رانندگی با حضور قاضی مربوطه رسیدگی شد.

رئيس پليس راهنمايي و رانندگي استان هرمزگان  در خصوص شماره گذاری خودروها  گفت: در این مدت 496 وسیله نقلیه شماره گذاری، 825 مورد تعویض پلاک،167 مورد پلاک گذر موقت،269 موردسیستم شماره گذاری برابر دستور مقامات قضایی و 56 مورد اسقاط خودرو صورت پذیرفته است.سرهنگ سپهوند این را هم اضافه کرد که   7 هزارو 935نفر در آزمون هاي راهنمايي و رانندگي شرکت کردند.وی در ادانه سخنان کاهش تخلفات حادثه ساز ،پی گیری اصلاح معابر شهر بندرعباس و اشکالات هندسی معابررا از برنامه های انضباط بخشی  به عبور و مرور بیان کرد.

موثرترين راه جلوگيري ازتصادفات،تدابير والدين در محيط ترافيكي است

 رئيس اداره آموزش و فرهنگ ترافيك پليس راهور فرماندهي انتظامي استان هرمزگان گفت : موثرترين راه براي جلوگيري از تصادفات ، تدابير مناسب والدين در محيط ترافيكي است.به گزارش پايگاه خبري پليس، سرهنگ سليمان ايزدي  اظهار داشت: به جهت آنكه كودكان اعتماد خاصي به بزرگسالان خود دارند و يادگيري و كسب مهارت دراين سنين تقليدي است، والدين بايد بدانند كه با رعايت قوانين مخصوصاً در حضور كودكان سعي و همت كافي در راستاي ارتقاء فرهنگ عبور و مرور در شهر، جامعه و معابر براي جلوگيري خوب براي فرزندان خود تلاش نمايند.وي افزود : توجه و نگاه كودكان همواره  به والدين معطوف است و از آن ها سرمشق مي گيرند بنابراين والدين مسئول اصلي حفاظت از فرزندان خود هستند و مؤثرترين را براي جلوگيري از تصادفات، تدبير مناسب والدين در محيط ترافيكي است.

رئيس اداره  فرهنگ و ترافيك يادآور شد : القاي حسن اعتماد به نفس كودك در آموزش، چگونگي دوري از خطر در راه ها و معابر فرعي و اصلي و مواجعه با اين امر با ممارست و تمرين ميسر بوده و علائم راهنمايي و رانندگي به تنهاي باعث جلوگيري از حوادث نمي شوند.

سرهنگ ايزدي تصريح كرد : والدين بايد با زبان ساده روش صحيح عبور از خيابان را به كودكان خود آموزش و براي اين امر مسيرهاي كوتاه را جهت آموزش انتخاب نمايند و به آنها بگويند وقتي حواسشان پرت مي شود چگونه مجدد حواس خود را متمركز نمايند و از بازيگوشي و توجه به مسائل متفرقه دوري كنند و وقتي داخل ماشين نشسته اند حتي المقدور از صندلي عقب استفاده و هنگام نشستن بر روي صندلي كمربند ايمني را ببندند و سر و دست خود را به هيچ عنوان از شيشه پنجره بيرون نكنند و هيچگاه وسايل اضافي و زباله را از پنجره بيرون نريزند و هنگام سوار پياده شدن به ماشين و سرويس بعد از ايست كامل خودرو از سمت راست خودرو پياده و سوار شوند.

دیدگاه ها (0)
img