24

تیر

1405


اقتصادی

12 مهر 1404 20:47 0 کامنت

به گزارش عصر شنبه ایرنا از شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه از واریز متمرکز مبلغی بالغ بر ۶۴ هزار و ۹۹۷ میلیارد تومان مطالبات نقدی (شامل سود جاری، سنواتی و حق تقدم) ۴۷۴ ناشر به حساب ۲۹ میلیون و ۵۴۸ هزار و ۴۵۳ سهام‌دار از طریق سامانه جامع اطلاعات مشتریان «سجام» در ۶ ماهه ابتدایی سال جاری خبر داد.

این گزارش می‌افزاید: در ۶ ماهه ابتدایی امسال، ۳۵۷ شرکت سود جاری ۲۳ میلیون و ۴۴۳ هزار و ۲۸۶ سهام‌دار که شامل ۵۸ هزار و ۲۴۱ میلیارد و ۵۸ میلیون تومان می‌شود را به حساب بانکی آنها از طریق سامانه «سجام» واریز شد.

همچنین در این بازه زمانی، ۱۱۷ ناشر سود سنواتی ۶ میلیون و ۱۰۵ هزار سهام‌دار که شامل ۶ هزار و ۷۵۶ میلیارد تومان می‌شود را توسط سپرده‌گذاری مرکزی پرداخت کردند.

گفتنی است استفاده از اطلاعات دقیق و به‌روزرسانی شده در سامانه جامع اطلاعات مشتریان «سجام» تضمین می‌کند که این مبلغ کلان با کمترین خطای ممکن، مستقیماً به حساب بانکی ذی‌نفعان اصلی در سراسر کشور واریز شود و این اقدام نشان‌دهنده کارآمدی روزافزون زیرساخت‌های الکترونیکی شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه در مسیر تحول دیجیتال است.

پرداخت سود ۴۷۴ ناشر به بیش از ۲۹ میلیون سهام‌دار، نه‌تنها نشان‌دهنده مقیاس بزرگ عملیات مالی در بازار سرمایه است، بلکه بیانگر بلوغ زیرساخت‌های داده‌محور در نظام مالی کشور محسوب می‌شود. «سجام» با تجمیع اطلاعات، کاهش خطاهای پرداخت و افزایش اعتماد عمومی، عملاً به ستون فقرات تحول دیجیتال بازار سرمایه ایران تبدیل شده است. ادامه این مسیر می‌تواند بستر اجرای پروژه‌هایی چون پرداخت آنی سود و یکپارچگی داده‌های مالی کشور را فراهم کند.

دیدگاه ها (0)
img
img

امتحانات نهایی پایه یازدهم و دوازدهم در هرمزگان به تعویق افتاد

ام باپه چه واکنشی به شکست برابر اسپانیا داشت؟

والیبال ایران در آزمون سخت بلگراد؛ آغاز هفته سرنوشت‌ساز با نبرد اوکراین

هشدار وزش بادهای جنوب شرقی در مناطق دریایی هرمزگان

سازمان ملل حمله به امدادگران و زیرساخت‌های امدادی در ایران را محکوم کرد

وزارت نیرو: خاموشی مناطق گرمسیری و درگیر جنگ کاهش می‌یابد

مجلس طرح‌های دوفوریتی درباره آمریکا، تنگه هرمز و خروج ازNPT را پیگیری می‌کند

فرماندار سیریک: محموله لنج ها حداکثر ظرف ۱۲ روز تخلیه شود

توقیف یک فروند شناور حامل خودروی خارجی قاچاق توسط دریابانی در بندرلنگه

مردم هرمزگان؛ هم جنگ را تحمل کردند، هم تبعیض را

جاده تقویت زیرساخت ها باید جاده ای دوطرفه باشد

فوتبال ساحلی ما تیم محور است و نه بازیکن محور

باید زمینی اختصاص داده شود تا ما زیرساخت ها را شروع کنیم

شارژ کالابرگ تیر کد‌های ملی ۷، ۸ و ۹ از فردا

جابه‌جایی حوزه‌های امتحانی نزدیک مراکز حساس و نظامی به اماکن امن

img
خـبر فوری:

امتحانات نهایی پایه یازدهم و دوازدهم در هرمزگان به تعویق افتاد