ورزشی
در پایان دور دوم جام جهانی شطرنج که در گوا هند در حال برگزاری است پرهام مقصودلو به دور سوم صعود کرد و بردیا دانشور حذف شد.
به گزارش صبح ساحل، در ادامه رقابتهای جام جهانی شطرنج ۲۰۲۵ که در شهر گوا هند در حال برگزاری است، سه نماینده ایران امروز (چهارشنبه ۱۴ آبان) در دور برگشت مرحله دوم به مصاف حریفان خود رفتند که حاصل آن یک پیروزی و دو تساوی بود.
پرهام مقصودلو با برتری در برابر الکساندر موتلیف از رومانی موفق شد به مرحله سوم این رقابتها صعود کند.
پویا ایدنی در دیدار با مورالی کارتیکیان از هند به تساوی رضایت داد و از جایی که روز گذشته نیز در دور رفت به تساوی رسیده بود کار دو بازیکن به دیدارهای تکمیلی برای تعیین صعودکننده به مرحله بعد کشیده شد و تکلیف صعود کننده فردا در رقابتهای تای بریک (دیدارهای رپید و در صورت نیاز بلیتس و آرماگدون) مشخص خواهد شد.
در دیگر دیدار، بردیا دانشور با وجود تساوی در مصاف دوم مقابل ایوان ساریچ از کرواسی، به دلیل شکست در دیدار رفت، از ادامه مسابقات بازماند.
رقابتهای جام جهانی شطرنج ۲۰۲۵ با حضور برترین استادان بزرگ جهان تا اوایل آذرماه در شهر گوا هند ادامه دارد.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
مراسم تشییع رهبر شهید در قم به پایان رسید
فرماندار خمیر: تکمیل پروژههای نیمهتمام و توسعه زیرساختها در اولویت است
استخدام بازاریاب و ویزیتور با حقوق ثابت، پورسانت و بیمه در بندرعباس
فشارخون و سردرد؛ بیشترین علت مراجعه به تیمهای هلالاحمر در مراسم تشییع
سیل و رانش زمین در هند جان ۱۳ تن را گرفت
دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی ۱۴۰۵ از امروز
12 روش درمانی برای تسکین کمر درد
جزئیات مراسم سوگواری و گرامیداشت «قائد شهید امت» در قشم اعلام شد
کشف یک قبضه کلاشینکف در جاسک
اعزام ۱۲۰ تَن از مردم قشم به مشهد
توقیف ۴ خودرو و کشف ۵ تن مواد پلاستیک و ۱۶۰۰ لیتر سوخت قاچاق در میناب
خروج ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن از دریای عمان
توقیف ۵ موتورسیکلت فاقد پلاک و کشف ۴۰۷ کیلوگرم ماهی قاچاق در قشم
طوفان با سرعت ۱۰۸ کیلومتر بر ساعت زابل را درنوردید
حمله مسلحانه در بلوچستان پاکستان؛ ۹ نیروی پلیس کشته شدند