17

تیر

1405


جنوب کشور

17 آبان 1404 09:13 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، سردار عبدالله خسروی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در امر مقابله و مبارزه با کالای قاچاق و سرمایه‌گذاری در تولید اظهار کرد: مرزبانان موفق شدند با تجدید اقدام کنترلی و رصد اشرافیت اطلاعاتی ۲ فروند شناور تجاری حامل کالا قاچاق را در آب‌های استان بوشهر شناسایی و متوقف کنند.

وی افزود: در بازدید مرزبانان از این شناوران، ۱۳۰ هزار متر پارچه، ۵۴ تن برنج، ۲۱ تن گردو، ۲۹ تن بادام زمینی، ۵۷۰ قطعه لوازم یدکی خودرو و ۲۵۰ دستگاه لوازم خانگی کشف شد.

سردار خسروی زمین اشاره به دستگیری سه نفر متهم در این رابطه افزود: توسط کارشناسان ارزش ریالی کالا مکشوفه را ۹۸ میلیارد و سیصد میلیون تومان برآورد شده است و متهمین پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانون تحویل مراجع قضائی شد.

وی تأکید کرد: قاچاق کالا پدیده‌ای است که از جهات مختلف حیات سالم اقتصادی و فرهنگی جهان را تهدید می‌کند و دریابانان با تمام توان و مخلان اقتصادی و قاچاقچیان در حوزه دریایی مقابله می‌کنند.

دیدگاه ها (0)
img
img

افزایش دما، مصرف برق را به مرز هشدار رساند/ همراهی مشترکان، شرط پایداری شبکه در تابستان 1405

کلاس‌های تابستانی دانشگاه آزاد مجازی شد

افزایش بهای نفت با تحولات جدید در خاورمیانه

وزیر جنگ آمریکا سفر به سرزمین‌های اشغالی را لغو کرد

دیپ سیک تراشه ساز می شود

ترامپ مدعی پایان تفاهم با ایران شد

بندر سیریک هدف اصابت قرار گرفت؛ خسارت به اسکله و شناورها، فعالیت بنادر شرق هرمزگان ادامه دارد

مشمولان ثبت ادعا در سامانه جدید سازمان ثبت را بشناسید

نرخ انواع ارز در ۱۷ تیر در مرکز مبادله ایران مشخص شد

تردد کشتی‌های تجاری از تنگه هرمز طبق ضوابط جمهوری اسلامی آزاد است

چهره ۸ تیم مرحله چهارم نهایی مشخص شد/ برنامه دیدارهای حساس جام

زمان توزیع کارت آزمون ارشد اعلام شد/نحوه رفع نواقص کارت

تجمع دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد بندرعباس در اعتراض به برگزاری حضوری امتحانات

یک سال پس از کوچ مردی که آینده را در ظرفیت‌های بومی دید

حملات آمریکا نقض فاحش بند یک یادداشت تفاهم خاتمه جنگ است

img
خـبر فوری:

جزئیات کامل محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید