09

بهمن

1404


حوادث

14 آذر 1404 10:30 0 کامنت

به گزارش شامگاه پنجشنبه صبح ساحل، حسین قاسمی با اعلام این خبر به خبرنگاران اظهار کرد: با اعلام گزارشی مبنی بر غرق‌شدن یک کودک پنج‌ساله در ساحل ماشه کیش به مرکز ارتباطات این سازمان بلافاصله آمبولانس اورژانس شهری کیش به محل اعزام گردید.

وی ادامه داد: با وجود آغاز فوری عملیات احیا و انجام اقدامات درمانی در مسیر انتقال، به دلیل مدت زمان طولانی غوطه‌ور بودن در آب و وضعیت بحرانی کودک، عملیات نجات نتیجه‌ای نداشت و کودک پس از انتقال به بیمارستان کیش جان خود را از دست داد.

قاسمی با اشاره به اینکه غرق‌شدگی سومین عامل مرگ‌ومیر ناشی از حوادث محسوب می‌شود، افزود: بیشترین قربانیان این نوع حوادث کودکان و نوجوانان هستند و آمار غرق‌شدگی در میان مردان نسبت به زنان بیشتر است.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی هرمزگان بیان کرد: کودکان یک تا چهار سال به دلیل کنجکاوی و عدم درک خطر، بیش از دیگران در محیط‌هایی مانند استخر، حوض و وان حمام در معرض خطر هستند و حتی چند لحظه غفلت می‌تواند حادثه‌ساز شود.

به گفته قاسمی نشانه‌هایی مانند دست‌وپا زدن غیرعادی، قرار گرفتن طولانی‌مدت سر زیر آب، دشواری تنفس، بیهوشی، تغییر رنگ پوست و سرفه‌های شدید، از علائم اصلی غرق‌شدن افراد است.

وی با هشدار به گردشگران و مسافران درباره لزوم رعایت تابلوها و علائم هشدار در سواحل، خاطرنشان کرد: مسئولیت مراقبت از کودکان در محیط‌های آبی بر عهده والدین است و بی‌توجهی چند دقیقه‌ای می‌تواند به حادثه‌ای جبران‌ناپذیر منجر شود.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

سایت ایران‌خودرو بسته شد