10

بهمن

1404


حوادث

15 آذر 1404 12:48 0 کامنت

سمند سفید

ماجرا ظهر سه‌شنبه ۱۱ آذرماه زمانی شکل رسمی به خود گرفت که شهروندان از رها شدن یک خودروی مشکوک در نزدیکی پارک گل‌ها (پارک شتری) خبر دادند. مأموران پلیس آگاهی پس از حضور در صحنه با سمند سفیدی روبه‌رو شدند که بدنه و شیشه سمت راننده آن هدف چندین گلوله قرار گرفته و لکه‌های خون خشک‌شده روی در و کف خودرو دیده می‌شد. اما اثری از راننده نبود.

جوان ناپدید شده

بررسی پلاک خودرو نشان داد خودرو متعلق به فردی به نام «امید» جوانی است که خانواده‌اش از شامگاه نهم آذر او و پسر سه‌ساله‌اش «فربد» را مفقود اعلام کرده بودند. برادر همسر امید به صبح ساحل می‌گوید: امید آن شب همراه پسر 3 ساله‌اش سوار خودرو شده و از آن لحظه دیگر هیچ تماسی از او دریافت نشده است و با مراجعه به کلانتری، مفقودی را به اطلاع پلیس رساندیم.

کودکی با لباس‌های خونین

نقطه عطف ماجرا اما سه‌شنبه زمانی رقم خورد که پلیس، خانواده را برای تحویل گرفتن کودک به کلانتری ۱۳ فراخواند. صحنه‌ای که یکی از بستگان امید آن را توصیف می‌کند، رنگ تازه‌ای به پرونده داد.

وی می‌گوید: بدن فربد کبود بود و لباسش خون‌آلود، انگار یک سطل خون رویش ریخته بودند، تنها توضیح اولیه پلیس این بود که خودرو در پارک شتری رها شده است.

روایت تکان‌دهنده فربد از شب حادثه

پسربچه در میان اضطراب و گریه، جملاتی بریده‌بریده گفته که تصویری تلخ از لحظات پس از تیراندازی ارائه می‌دهد. مرد جوان ادامه می‌دهد: فربد مدعی شده که پدرش زخمی شده و فرد یا افراد ناشناس او را روی صندلی عقب منتقل کرده‌اند، حتی چشم‌ او و پدر را بسته‌اند، او را نیز کتک و با چوب به شکمش ضربه زده‌اند، گویا فربد برای ساعت‌ها بدون غذا در خودرو رها شده بود و زمانی که از خواب یا بی هوشی بیدار می شود از ماشین بیرون آمده، از شدت گرسنگی از یک دستفروش تقاضای غذا کرده است.

شش روز بی‌خبری

تا لحظه نگارش این گزارش و با گذشت چندین شبانه‌روز از ناپدیدشدن امید، هنوز هیچ نشانی از او به دست نیامده و تحقیقات پلیس ادامه دارد. خانواده این جوان نیز در انتظار دریافت هرگونه خبر از سرنوشت او هستند. گفته‌ها صرفا شرح ماجرای یکی از بستگان گمشده این حادثه است.

روزنامه صبح ساحل

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

سکه ۲۰۲ میلیون تومان؛ طلا به مرز ۲۰ میلیون تومان رسید