09

بهمن

1404


حوادث

15 آذر 1404 13:48 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، پرونده جنایت خانوادگی در شهر پرند با افشای جزئیات تازه‌ای از حادثه‌ای تلخ دوباره مورد توجه قرار گرفته است. ماجرا از پاییز دو سال پیش آغاز شد؛ زمانی که ساکنان یکی از برج‌های مسکونی پرند با تماس به پلیس، وقوع قتل را گزارش کردند. با ورود مأموران به واحد متعلق به مصطفی ۴۵ ساله، پیکر بی‌جان او در کنار جسد دختر چهار ساله و پسر هشت ساله‌اش کشف شد. شواهد اولیه نشان می‌داد که پدر پس از قتل فرزندانش دست به خودکشی زده است.

گزارش‌های میدانی پلیس نشان می‌دهد مصطفی حدود دو سال پیش از همسرش جدا شده و به‌صورت تنها از فرزندان مراقبت می‌کرد. او که راننده تاکسی اینترنتی بود، پس از تصادف و توقیف خودرو بیکار شده و مشکلات مالی در کنار بازنگشتن همسرش، فشار روحی سنگینی بر او وارد کرده بود.

همسایگان نیز گفته‌اند که مصطفی پیش از حادثه چندین بار از شرایط دشوار زندگی و حتی تمایل به خودکشی و قتل فرزندانش صحبت کرده بود.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

سکه ۲۰۲ میلیون تومان؛ طلا به مرز ۲۰ میلیون تومان رسید