11

بهمن

1404


اجتماعی

22 آذر 1404 20:43 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، به گفته مردم محله پل خواجو بندرعباس، کوچه مرمر سه، معروف به کوچه شهرداری، به‌دلیل تخریب شدید مسیر، جاری بودن آب و نبود زیرساخت مناسب، به یکی از نقاط پرخطر این محله تبدیل شده است.

این مسیر که در پشت دبستان شهدا قرار دارد، هر روز محل عبور و مرور حدود 200 دانش‌آموز است؛ دانش‌آموزانی که ناچارند از میان مسیر ناهموار، گل‌آلود و دارای آب‌گرفتگی عبور کنند. ساکنان محله می‌گویند این وضعیت به‌ویژه در ساعات صبح و هنگام بارندگی، خطر زمین‌خوردن و بروز حادثه برای کودکان را افزایش داده است.

اهالی محل با انتقاد از بی‌توجهی‌های مکرر، اعلام می‌کنند که مشکلات این کوچه مدت‌هاست پابرجاست و علی‌رغم مراجعات و اطلاع‌رسانی‌های انجام‌شده، تاکنون اقدام مؤثری از سوی نهادهای مسئول صورت نگرفته است.

ساکنان محله پل خواجو از شهرداری بندرعباس و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط درخواست دارند در راستای حفظ ایمنی دانش‌آموزان و رفاه شهروندان، هرچه سریع‌تر نسبت به ساماندهی، ترمیم مسیر و رفع آب‌گرفتگی این کوچه اقدام کنند.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات «موجه» تلقی می شود