09

بهمن

1404


30 آذر 1404 17:31 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، سرهنگ علی لشکری افزود: در این روش، افراد کلاهبردار طی تماس تلفنی خود را کارشناسان سیستم شاپرک و دستگاه‌های کارتخوان معرفی کرده به افراد اعلام می‌کنند که وجه برخی تراکنش‌های مالی در روزهای جنگ ۱۲ روزه به حساب آنها واریز نشده و لازم است برای دریافت این وجوه مشخصاتی را وارد کنند.

وی تصریح کرد: کلاهبرداران برخی مشخصات ابتدایی طعمه‌های خود را دارند و با اعلام آن‌ها اعتماد مخاطب را جلب کرده و پس از آن با شناسه و رمزی که از فرد می‌گیرند بلافاصله وارد حساب بانکی شده و کل موجودی را خالی می‌کنند.

به گفته رئیس پلیس آگاهی هرمزگان، کلاهبرداران برای بر جای نگذاشتن ردی از خود با مشخصات و موجودی بانکی افراد، اقدام به خرید طلا و سایرکالاها می‌کنند.

سرهنگ لشکری ادامه داد: در میان افرادی که موجودی آنها به این شیوه خالی شده، اقشار مختلف از جمله کارگران دیده می‌شوند که اندک اندوخته خود را با زحمت فراوان به دست آورده اند.

وی از مردم خواست در برابر چنین تماس‌هایی هوشیاری خود را حفظ کرده و تحت تأثیر اطلاعات شخصی که فرد تماس گیرنده از آنها دارد قرار نگیرند و هیچگونه اقدامی انجام ندهند.

رئیس پلیس آگاهی هرمزگان تاکید کرد: هیچ بانک و سامانه مالی، به صورت تلفنی از مردم درخواست اطلاعات حساب ندارد و در موارد مشکوک مراجعه حضوری به بانک، امن ترین روش برای عملیات مالی و انجام تراکنش و واریز و برداشت وجه است.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

رکورد عجیب، قیمت دلار از ۱۵۱ هزار تومان گذشت