11

بهمن

1404


حوادث

01 دی 1404 13:45 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، سردار علی‌اکبر جاویدان در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی کشف یک محموله ۳۱۶ کیلوگرمی موادمخدر شیشه در سال ۱۴۰۳ توسط مأموران پلیس مبارزه با موادمخدر استان و دستگیری هشت نفر از سرشبکه‌ها و اعضای فعال این باند سازمان‌یافته، بررسی‌های تخصصی دقیق مأموران برای ضربه به بنیان‌های مالی قاچاقچیان و شناسایی درآمدهای نامشروع حاصل از فروش موادمخدر آغاز شد.

وی افزود: مأموران پلیس مبارزه با موادمخدر استان با هماهنگی مقام قضائی و در اجرای دقیق طرح مسدودسازی جریان‌های مالی ناشی از جرایم سازمان‌یافته، با انجام کار اطلاعاتی و بهره گیری از شیوه‌های پلیسی موفق شدند شمار قابل توجهی از حساب‌ها، املاک و خودروهای متعلق به اعضای اصلی باند و وابستگان آن‌ها را شناسایی و توقیف کنند.

این مقام ارشد انتظامی استان در ادامه تصریح کرد: در این عملیات ۶۴۳ حساب بانکی، ۲۴ باب املاک ومستغلات شامل: ۱۲ باب در استان بوشهر، ۱۱ باب در تهران، یک باب در گیلان، یک شرکت ثبتی در تهران و ۱۵ دستگاه خودرو متعلق به مرتبطین اصلی این باند شناسایی شد که مجموع ارزش مالی این اموال و میزان گردش حساب‌های بانکی آنان ۹۲۵ میلیارد تومان ارزیابی شده است.

فرمانده انتظامی استان هرمزگان با اشاره به اشراف اطلاعاتی پلیس در رصد جریان‌های مالی نامشروع، خاطرنشان کرد: مبارزه با قاچاق موادمخدر صرفاً محدود به کشف محموله‌ها نیست، بلکه برخورد بنیادین با ساختار اقتصادی و مالی این شبکه‌ها، راهبرد اصلی پلیس در از بین بردن چرخه سود و استمرار جرم است.

وی در ادامه افزود: کلیه اموال شناسایی‌شده به‌صورت قانونی توقیف و برای انجام مراحل قضائی به مقام قضائی ارجاع شده است.

سردار جاویدان با تأکید بر استمرار طرح‌های هوشمند پلیس در راستای برخورد با جرایم سازمان‌یافته و پولشویی ناشی از قاچاق موادمخدر تصریح کرد: پلیس با قدرت، دقت و هماهنگی کامل با دستگاه قضائی، اجازه نخواهد داد سود حاصل از جرایم، در چرخه تخریب اقتصادی کشور جریان پیدا کند.

این مقام ارشد انتظامی استان در پایان از عموم مردم فهیم و قدرشناس استان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک مرتبط با قاچاق موادمخدر یا پولشویی، از طریق تماس با شماره ۱۲۸ پلیس مبارزه با مواد مخدر استان و یا از طریق تماس با شماره مرکز فوریت‌های ۱۱۰، پلیس را در مبارزه قاطع با این پدیده شوم و زیان‌بار یاری دهند.

دیدگاه ها (0)
img

حضور شهردار بندرعباس در پخش زنده ایران جان؛ هرمزگان ایران از محل نمایشگاه فرصت‌های دریاپایه خلیج فارس و مَکران

مشوق جدید در واگذاری زمین به متقاضیان سرمایه‌گذاری در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان، اعلام شد

مسابقات بدمینتون دختران در سه رده سنی

امکان واردات خودرو توسط ایرانیان مقیم خارج کشور تا ۲۹ اسفند تمدید شد

هشدار بیمه مرکزی درباره کلاهبرداری تلفنی با عناوین جعلی بیمه‌ای

شناسایی ۱۴۲ هزار مورد ابتلای جدید به سرطان در کشور/ تشخیص زود هنگام جلوی مرگ را می‌گیرد

وصول ۳۵ همت مالیات و جرایم از محل کتمان درآمد

نشت گاز به عنوان علت حادثه انفجار در بندرعباس اعلام شد

پرونده افزایش قیمت ایران‌خودرو هنوز باز است

استمرار پوشش بیمه‌ای دهک‌های اول تا پنجم به صورت رایگان

حق بیمه اجتماعی بانوان سرپرست خانوار در هرمزگان پرداخت شد

اعلام اسامی محرومان هفته نوزدهم لیگ برتر

تکذیب شایعه رخداد امنیتی در رباط‌کریم/ ماجرا آتش‌سوزی نیزارها بود

پرداخت پاداش پایان خدمت ۳۰ هزار بازنشسته فرهنگی

موانع و چالش‌های پایان خدمت معلمان تعهد خدمت برطرف شد

خـبر فوری:

شنیده شدن صدای مهیبی در بندرعباس