09

بهمن

1404


سیاسی

05 دی 1404 09:28 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران در دولت‌های یازدهم و دوازدهم عنوان کرد: فرزندانم تابعیت آمریکا دارند، چون در آنجا به دنیا آمدند، اما در ایران زندگی می‌کنند.

وزیر خارجه اسبق ایران گفت: وقتی دوره وزارت خارجه من در ۲۰۲۱ تمام شد، قانونی بود در خصوص افرادی که فرزندان یا خانواده آنها دارای تابعیت دوگانه بودند. 

ظریف تصریح کرد: فرزندان من تابعیت آمریکا دارند، زیرا در آن‌جا به دنیا آمده‌اند، اما در ایران زندگی می‌کنند. خود من تابعیت آمریکا، گرین کارت یا اقامت دائم ندارم و به همین خاطر از ورود به آمریکا الان محروم هستم و از جانب این کشور تحریم شده‌ام.

او ادامه داد: بنابراین دو بار من را تحریم کردند. با اینکه با پاسپورت دیپلماتیک به ایالات متحده سفر می‌کردم، باید در یک محدوده مشخص تردد می‌کردم. 

وزیر خارجه اسبق ایران اظهار کرد: از آن‌جا که اعضای خانواده من دو تابعیتی بودند، از مسئولیت خود خارج شدم؛ خوشحالم که مجبور نیستم از این به بعد مسئولیتی را به عهده بگیرم.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

رکورد عجیب، قیمت دلار از ۱۵۱ هزار تومان گذشت