09

بهمن

1404


سیاسی

09 دی 1404 13:20 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، مجتبی یوسفی ، سخنگوی کمیسیون تلفیق لایجه بودجه ۱۴۰۵ در توضیح جلسه امروز کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ گفت: امروز اولین جلسه کمیسیون تلفیق پس از درخواست استرداد و اصلاح لایحه بودجه توسط رئیس‌جمهور برگزار شد. در این جلسه، چند محور اصلی که نگرانی نمایندگان درباره افزایش هزینه‌های خانوار و کاهش سطح عمومی درآمدها بود، مورد بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: نخستین مصوبه، اصلاح افزایش حقوق در سال آینده بود که مقرر شد این موضوع بر اساس عدالت و با توجه به منابعی که نمایندگان پیشنهاد خواهند داد، اصلاح شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بیان کرد: همچنین مقرر شد اصلاحاتی در حوزه مالیات‌ها و وصول مالیات برای کارکنان و کارگران دولت، اصناف، بازاریان و تولیدکنندگان صورت گیرد. مصوب شد که با هدف توجه به معیشت اقشار مختلف، حقوق به‌صورت پلکانی افزایش پیدا کند.

یوسفی همچنین با اشاره به اصلاحات صورت گرفته درباره ارز ترجیحی بیان کرد: مقرر شد میزان تخصیص ارز ترجیحی، قیمت و نحوه مدیریت آن، به‌نحوی تعیین شود که منجر به کاهش هزینه تمام‌شده کالاهای اساسی شود. کالاهایی که مستقیماً با سفره مردم در ارتباط‌ هستند.

وی در پایان گفت که جلسات امروز کمیسیون تلفیق در سه شیفت برگزار می‌شود.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

تعطیلی مدارس نوبت صبح برخی شهرستان‌های هرمزگان ۶ بهمن