اقتصادی
صبح ساحل ، اقتصادی - مدیرعامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان با اشاره به مسدود کردن 39 حلقه چاه غیرمجاز در استان، گفت: با این کار، از برداشت غیرمجاز سالیانه یک میلیون مترمکعب از منابع آبی زیرزمینی استان پیشگیری شد.
صبح ساحل ، اقتصادی - مدیرعامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان با اشاره به مسدود کردن 39 حلقه چاه غیرمجاز در استان، گفت: با این کار، از برداشت غیرمجاز سالیانه یک میلیون مترمکعب از منابع آبی زیرزمینی استان پیشگیری شد.هوشنگ ملایی در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این چاه ها در مناطق مسافرآباد و دشت رودان و روستای کریان، تلنگ و دشت میناب مسدود شدند. وی افزود: انسداد این چاه ها در راستای اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب استان و حفظ و صیانت از منابع آبهای زیرزمینی انجام شد. ملایی با اشاره به تلاش این شرکت برای انسداد چاه های غیرمجاز در استان، تصریح کرد: در همین راستا اکیپ های گشت و بازرسی برای نظارت بر چاه های مجاز و جلوگیری از حفر چاه های غیر مجاز و برداشت شن غیرمجاز و غیر اصولی و ماسه از رودخانه های استان به طور شبانه روز دشت ها را کنترل می کنند. وی تصریح کرد: حفر چاه های غیرمجاز در استان موجب نابودی دشت های آبی و ایجاد فروچاله ها ، کاهش آبدهی چاههای عمیق و نیمه عمیق ، هدر رفتن مقدار زیادی آب کشاورزی، از بین رفتن پوشش گیاهی و ورود آبهای شور یا آلوده به داخل سفره آب شیرین می شود. ملائی با اشاره به بحران کم آبی در استان، تاکید کرد: با توجه به این بحران، انسداد چاه های غیرمجاز برابر حکم قضایی در اولویت کاری این شرکت قرار دارد. این مقام مسئول تصریح کرد: با متخلفینی که اقدام به حفر چاه غیر مجاز می نمایند برابر قانون برخورد و چاههای غیرمجاز آنها نیز پر می شود. ملائی گفت: حفاظت از منابع آب زیرزمینی به منظور نگاه داشتن سفره آب زیزمینی در حالت تعادل و حفاظت از منابع آب در شرایط بحران آب بسیار حائز اهمیت است. مدیرعامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان با اشاره به تاثیر سوء حفر چاه های غیرمجاز در بخش کشاورزی، گفت: از کشاورزان و دهیاران و شوراها انتظار داریم در جهت جلوگیری از نابودی جنگل ها و کشاورزی و خشک شدن چاه ها، حفرچاه های غیرمجاز را گزارش دهند.جاسم جادری استاندار هرمزگان در نشست شورای حفاظت از منابع آب استان در اواخر آذرماه پارسال گفت: از سال 85 تا 92 حدود هفت هزار و 200 حلقه چاه در هرمزگان حفر شد که بیش از پنج هزار حلقه آن غیرمجاز بوده است.بیش از 18 سال خشکسالی و کم آبی در هرمزگان موجب خشک شدن 365حلقه چاه آب آشامیدنی، 18 دهنه چشمه و قنات، 100 حلقه چاه و کاهش آب 135 حلقه چاه بین 30 تا 70 درصد شده است. 400روستای هرمزگان بکلی آب شرب ندارند و 400 روستا نیز به صورت سیار آبرسانی می شود.هم اکنون تنها 43 حلقه چاه در هرمزگان در وضعیت قابل قبولی قرار دارند.
نظرسنجی
اخبار مرتبط
ذخیره سد استقلال میناب تا سال 93 آب موردنیاز را تامین می کند
افزایش بارش نزولات جوی درهرمزگان
بحران آب در استان هرمزگان
بهره برداری از 10 حلقه چاه تا پایان آبان ماه
حفر پنج هزارحلقه چاه غیرمجاز درهرمزگان
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار