11

تیر

1405


سلامت

02 بهمن 1404 16:53 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، قاسم ابوطالبی، به مطالبات معوق پرستاران اشاره کرد و گفت: متاسفانه در خصوص پرداخت تعرفه های پرستاری تاخیرهای چند ماهه هستیم، به طوری که در برخی استان ها تا ۱۴ ماه و بعضی استان ها؛ سه تا چهار ماه تاخیر را شاهد هستیم.

وی افزود: به طور میانگین، تاخیر ۶ تا ۷ ماه در پرداخت مطالبات معوق کارانه های پرستاری در کشور وجود دارد.

ابوطالبی در ادامه به این نکته اشاره کرد که پرداخت کارانه ها در اولویت مطالبات پرستاران نیست، بلکه مشکلات زیادی بر سر راه حرفه پرستاری در کشور وجود دارد که باید حل و فصل شود.

رئیس شورای عالی نظام پرستاری، با اشاره به سختی های حرفه پرستاری، گفت: بر اساس دستورالعمل دولت، از اول دی ماه ساعت کار ادارات از ۸ صبح تا ۱۴ بعداز ظهر تعیین شده است که هفته ای ۳۰ ساعت کار می شود، اما پرستاران در هفته ۴۴ ساعت کار می کنند.

وی با طرح این سئوال که چرا پرستاران در هفته باید ۱۴ ساعت بیشتر از دیگر کارمندان کار کنند، افزود: متاسفانه پرستاران دورکاری ندارند و از تعطیلی پنج شنبه ها نیز محرومند.

ابوطالبی ادامه داد: متاسفانه پرستاران به جرم حرفه ای که دارند، از این مزایا محرومند. اما، همین پرستاران در تمامی بحران ها و حوادث بزرگ، در خط مقدم خدمت به مردم قرار دارند. از جنگ تحمیلی تا پاندمی کرونا، جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر؛ شاهد ایثار پرستاران بوده ایم.

وی افزود: ما از مجلس و دولت انتظار داریم حالا که در فصل بودجه قرار داریم، به فکر پرستاران باشند و تعرفه های پرستاری را به شکلی ببینند که باعث ایجاد انگیزه برای این نیروها شود.

ابوطالبی با اشاره به پایین بودن تعرفه های پرستاری، گفت: با توجه به پایین بودن تعرفه ها و سختی کار پرستاری، متاسفانه خروجی پرستاران از این حرفه به شدت در حال افزایش است.

وی با عنوان این مطلب که پرداختی ها به پرستاران فقط کفاف هزینه های ۱۰ روز ماه را می دهد، اظهار داشت: پرستاران زیاده خواه نیستند، بلکه انتظار دارند به مشکلات و خواسته های آنها توجه شود.

دیدگاه ها (0)
img
img

احتمال تغییر زمان برگزاری جام جهانی از تابستان به زمستان

شرق هرمزگان در انتظار رگبار، گردوخاک و وزش باد شدید

آغاز واریز اعتبار 2 میلیون تومانی «کارت امید مادر» از ۱۲ تیر

دستور پزشکیان برای بسیج ظرفیت‌های ملی برای تشییع باشکوه رهبر انقلاب

قهرمانی آسیا برای فرنگی‌کاران جوان ایرانی/ پنج طلا، یک نقره و سه برنز در پاتایا

جزئیات ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع اعلام شد

آماده‌باش کامل تهران؛ میزبانی از زائران از شنبه آغاز می‌شود

جزئیات کامل محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید

تهران آماده بزرگ‌ترین بدرقه تاریخ است

دعوت نهادهای انقلابی از ملت برای حضور حماسی در مراسم وداع با قائد امت

حضور 100 کشور در مراسم وداع رهبری شهید

امتحانات نهایی روز شنبه ۲۰ تیرماه در سراسر کشور لغو شد

نرخ نان لواش در بندرعباس افزایش یافت

فرودگاه بین‌المللی بندرعباس از بامداد امروز، آماده پذیرش پروازهای جدید است

جان باختن ۲ کودک بر اثر غرق شدگی در شهرستان پارسیان

img
خـبر فوری:

جزئیات کامل محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید