اجتماعی
رییس ستاد انتخابات هرمزگان گفت: با تمهیدات اندیشیده شده، همه زیرساختها برای برگزاری انتخاباتی سالم و پرشور در استان مهیا است.
به گزارش صبح ساحل، احمد نفیسی در نشست فرمانداران شرق هرمزگان که به میزبانی شهرستان میناب برگزار شد با تاکید بر برگزاری این دوره از انتخابات تاکید کرد: تا این لحظه تصمیم بر برگزاری انتخابات است و ما نباید وظیفه فعلی خود را به خاطر احتمالات آینده کنار بگذاریم.
وی افزود: با تمهیدات اندیشیده شده، همه زیرساختها برای برگزاری انتخاباتی سالم و پرشور مهیا است و همه باید وظایف خود را به بهترین نحو انجام دهند.
رئیس ستاد انتخابات هرمزگان با اشاره به هشدارهای امنیتی نیز گفت: دشمن پس از شکست در میدان ممکن است به دنبال دستاوردسازی در داخل کشور باشد که محتملترین آنها عملیات ایذایی ، اغتشاش و مانور روی مسئله قومیت و تجزیهطلبی است.
نفیسی یادآور شد: خوشبختانه در منطقه شرق هرمزگان بحث تجزیهطلبی نداریم، اما باید بحثهای قومی مدیریت و محلهای برگزاری انتخابات به دقت بررسی شود و حتی قبل از برگزاری انتخابات یک مانور نیز اجرا شود .
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
دیدار ایران و مصر با ۱۰۷.۴ میلیون بیننده از تلویزیون رکورد زد
فردا؛ اعزام نخستین گروه از زائران هرمزگانی بدرقه رهبر شهید به تهران
حواشی هفته
شناسایی و جمعآوری ۱۳۵۰ انشعاب غیرمجاز برق در هرمزگان/ هشدار جدی به استخراجکنندگان رمزارز
بیمه مرکزی تعرفه بیمه موتورسیکلت را ۳۶.۵ درصد افزایش داد؛ جزئیات نرخهای جدید ۱۴۰۵
پیشرفت در مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در دوحه؛ توافق بر سر ادامه رایزنیها
مهلت بهرهمندی از معافیت ۳ فرزندی و بیشتر تا پایان سال ۱۴۰۷ تمدید شد
صعود کاظمی، محمدحسینی و محمدی به فینال کشتی فرنگی آسیا
برترینهای المپیاد «پرچم» معرفی شدند
دعوت بانوی والیبالیست مینابی به اردوی تیم ملی
دو ورزشکار هرمزگانی به اردوی تیم ملی ترای اتلون دعوت شدند.
عبور از پیک مصرف با مدیریت برق، انرژی پاک و مهار رمزارزها
گوشتهای فاسد بندرعباس با مجوز قانونی معدوم شد؛ هیچ بخشی وارد چرخه مصرف نشد
واریز جدید مطالبه گندمكاران تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۵
زمان ورود اتباع افغانستانی به کشور برای شرکت در مراسم تشییع رهبر شهید اعلام شد