سیاسی
معاون نخست وزیر و وزیر خارجه پاکستان در سخنانی اعلام کرد: هدف مذاکرات، پایان برد-برد درگیری میان ایران و آمریکا است.
به گزارش صبح ساحل، محمد اسحاق دار معاون نخست وزیر و وزیر خارجه پاکستان امروز سه شنبه در سخنانی اعلام کرد: هدف ما به عنوان میانجی، متقاعد کردن هر دو طرف (آمریکا و ایران) برای رسیدن به توافق صلح است، چیزی که منطقه و جهان به آن نیاز دارند.
وزیر خارجه پاکستان سپس ادامه داد: ما به پیشرفت قابل توجه در مذاکرات اطمینان داریم و تلاش هایی را برای دستیابی به آتش بس و آغاز گفتگو انجام داده ایم. ما برای جلوگیری از حملات به کشورهای خلیج فارس تلاش کردیم.
محمد اسحاق دار سپس اضافه کرد: رایزنی ها برای پایان دادن به درگیری ادامه دارد و امیدواریم که با حمایت چندین پایتخت، در پایان دادن به آن موفق شویم. هدف، پایان دادن به درگیری به شیوهای برد- برد برای هر دو طرف است. امنیت منطقه ای برای بسیاری از کشورها، از جمله پاکستان مهم است.
این در حالیست که مذاکرات به میانجیگری پاکستان میان ایران و آمریکا با کارشکنی های متعدد واشنگتن تا کنون به نتیجه ای منتهی نشده است.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
۵۳ شهید در حملات آمریکا به ایران
فیلیمو سمهای اینستاگرامی را به رسمیت شناخت
علت حادثه اتصالی برق اعلام شد
۶۰ لیتر سهمیه بنزین امشب واریز میشود
هشدار هواشناسی برای جنوب کشور؛ رگبار شدید و جاری شدن سیلاب
وضعیت امنیتی مرزها و پاسخ وزارت کشور به شایعات
زائران اربعین شبها پیاده روی کنند
تایید مرگ ۳ نفر بر اثر «هانتاویروس» در ونزوئلا
آییننامه حکمرانی برنامه پزشکی خانواده ابلاغ شد
بانک مسکن:84درصد مطالبات ارزی بانک از بانک مرکزی تسویه شد
راهنمای مصرف داروهای HIV در کودکان به روزرسانی شد
۳۱ آزادکار به اردوی تیم ملی کشتی دعوت شدند
کاهش بیش از ۳ هزار واحدی شاخص کل بورس
وزارت کشور: مقدمات صدور گواهینامه رانندگی برای بانوان فراهم شده است
با این فونت هوش مصنوعی را فریب دهید
موجهای گرما تا 20 مرداد ادامه دارد