17

مرداد

1405

پخش زنده
آمار مطالعه شما
  • در این صفحه ۰ ثانیه
  • مجموع مطالعه ۰ ثانیه
مهمان
img

ورزشی

05 تیر 1405 10:52 3 بازدید 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، تیم ملی فوتبال کشورمان در سومین دیدار مرحله گروهی رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶، ازساعت ۰۶:۳۰ دقیقه فردا شنبه مقابل تیم ملی مصر قرار می‌گیرد.

فراعنه با تساوی مقابل بلژیک و برتری هفته گذشته خود مقابل نیوزیلند صعود خود را به مرحله حذفی قطعی کرده‌اند. در مقابل یوزها با دو تساوی مقابل نیوزیلند و بلژیک پا به این دیدار می‌گذارند. شاگردان امیرقلعه‌نویی در صورت کسب برتری در این دیدار شانس صدرنشینی نیز دارند و در صورت کسب تساوی نیز و با توجه به برتری احتمالی بلژیک مقابل نیوزیلند در بازی هم‌زمان به احتمال خیلی زیاد به عنوان یکی از تیم‌های برتر سوم راهی مرحله حذفی می‌شوند. اما شکست در این دیدار کار صعود را بسیار دشوار می‌کند و نیاز به معجزه خواهد بود تا یوزها راهی مرحله حذفی شوند.

امیر قلعه‌نویی با توجه به اینکه تیمش در بازی دوم نمایش بهتری مخصوصا در خط دفاعی داشتند، بعید به نظر می‌رسد که تغییری در بازیکنان منتخب خود ایجاد کند. اما شاید یک تغییری در چینش بازیکنان نسبت به بازی قبل خواهد داشت.

با این تفاسیر یوزها با آرایش ۱-۳-۲-۴ روانه میدان می‌شوند، ستاره بازی قبل ایران یعنی علیرضا بیرانوند در این دیدار نیز مسئولیت حفاظت از قفس توری ایران را بر عهده دارد.

یک‌بار دیگر زوج شجاع خلیل‌زاده و محمدحسین کنعانی‌زادگان در قلب خط دفاعی در این دیدار به میدان می‌روند. تنها تغییر در سمت چپ خواهد بود، جایی که در بازی قبل از سیستم سه دفاع میانی استفاده کرد و احسان حاج‌صفی به نوعی دفاع چپ به بازی گرفته شده بود، اما قلعه‌نویی قصد ندارد در این دیدار از سه دفاع میانی استفاده کند و علی نعمتی در این دیدار به عنوان مدافع چپ به میدان می‌رود و ماموریت مهار محمد صلاح ستاره مصر را بر عهده دارد. صالح حردانی نیز به عنوان مدافع راست در این دیدار به میدان می‌رود.

سعید عزت‌اللهی و احسان حاج‌صفی به عنوان دو هافبک تدافعی در این دیدار به میدان می‌روند، عزت‌اللهی بر خلاف دیدار اول مقابل نیوزیلند در برابر بلژیک نمایش بسیار خوبی داشت و امیدواریم برابر مصر نیز این نمایش را تکرار کند. حاج‌صفی نیز در دیدار قبلی به عنوان فولبک چپ به میدان رفت و نمایش خوبی داشت، حالا اما از ابتدا در میانه میدان به بازی گرفته می‌شود، با توجه به اینکه کاپیتان ایران می‌تواند در چندین پست به بازی گرفته شود، قلعه‌نویی می‌تواند در صورت نیاز به دفاع بیشتر او را در جریان بازی به پست فولبک انتقال دهد و یا بر عکس، در صورت نیاز به گل او می‌تواند در پست دفاع چپ رونده به میدان برود و یک بازیکن هجومی جایگزین نعمتی شود.

سامان قدوس همانند دیدار گذشته یک خط جلوتر و در پست پشت‌مهاجم در این دیدار مثلث خط میانی ایران را تشکیل می‌دهد. قطعا کادر فنی روی پاس‌ها و بازی‌سازی‌های دقیق قدوس در حملات حساب ویژه‌ای باز کرده است.

رامین رضاییان به عنوان وینگر راست و محمد محبی به عنوان وینگر چپ در این دیدار به میدان می‌روند. این دو بازیکن که ستاره‌های ایران در بازی اول بودند با توجه به نمایش تدافعی در دیدار دوم حالا یک‌بار دیگر می‌توانند در فاز تهاجمی برای یوزها گره‌گشا باشند. در نهایت مهدی طارمی نیز به عنوان تک مهاجم در این دیدار به میدان می‌رود، مهدی در بازی برابر بلژیک دوندگی بسیار بالایی داشت و تنها چند سانتی‌متر با یکی از تاریخی‌ترین و زیباترین گل‌های ایران در رقابت‌های جام جهانی فاصله داشت.

ترکیب احتمالی تیم ملی فوتبال:

علیرضا بیرانوند، محمدحسین کنعانی زادگان، شجاع خلیل‌زاده، صالح حردانی، علی نعمتی، سعید عزت‌اللهی، احسان حاج‌صفی، سامان قدوس، رامین رضاییان، محمد محبی و مهدی طارمی.

به این مطلب امتیاز دهید:

هنوز امتیازی ثبت نشده است؛ اولین نفر باشید!
دیدگاه ها (0)
img
تبلیغ

دفتر حفاظت منافع ایران در قاهره: ترامپ التماس‌کننده توافقی است که خود ویران کرد

علت تأخیر پرواز تهران ـ استانبول ایران‌ایر

«ایرج» دوباره در بیمارستان بستری شد

پیاتزا به تهران رسید؛ رقابت ۲۸ بازیکن برای حضور در فهرست نهایی

اردوغان: توافقنامه دفاعی مشترک امضا شده با عربستان و پاکستان علیه هیچ کشوری نیست

کشتی ترکیه‌ای در دریای سیاه هدف حمله قرار گرفت

خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد

اجرای آزمون‌های غربالگری دانش آموزان شرط ثبت نام نهایی در مدارس است

پیام معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت ارشاد به مناسبت روز خبرنگار

هرمزگان میزبان نخستین دوره مسابقات دوومیدانی ساحلی کشور

هیچ مدرسه‌ای در میناب نباید با مشکل آب و برق بازگشایی شود

نتایج آزمون مدارس سمپاد اعلام شد/ ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان از ۱۹ مرداد

کشف بقایای اجساد ۵ کوهنورد در ارتفاعات نپال

به زودی شاهد توافق با ایران خواهیم بود

شادمهر با «گل یاس» خبرساز شد؛ چراغ سبزی برای بازگشت به ایران؟

تبلیغ
خـبر فوری:

تعویق تمامی امتحانات نهایی استان‌های جنوبی تا پایان شرایط ویژه

آگهی:
عکس بده و الگو بگیر ، خیاطی آنلای

عکس بده و الگو بگیر ، خیاطی آنلای