22

تیر

1405


اقتصادی

24 تیر 1396 11:27 0 کامنت

صبح ساحل-اقتصادی: برسی‌ آمارهای بخش تعاون در سه ماهه نخست امسال، از ایجاد ۱۰۸۳۵فرصت شغلی در بخش تعاون کشور خبر می‌دهد.
به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش‌های سامانه جامع آمارهای ثبتی بخش تعاون، طی سه ماهه امسال ۶۳۸ تعاونی و شش اتحادیه فعال در کشور به ثبت رسیده است که تعداد اعضای این تعاونی‌ها ۱۵۱۶۸ نفر بوده است.
براساس یافته‌های واحد آمار و برنامه‌ریزی اتاق تعاون ایران، بیشترین تعداد تعاونی ثبت شده  به استان فارس با تعداد ۷۶ تعاونی و کمترین تعاونی به استان قم با یک تعاونی تعلق دارد.در این مدت ۸۱ تعاونی بانوان با ایجاد ۹۱۹ فرصت شغلی ثبت شده و بیشترین تعداد تعاونی‌های ثبت شده بر اساس گرایش نیز به ترتیب مربوط به بخش خدمات و کشاورزی با  ۲۴۰ و ۱۶۹ واحد است.بیشترین فرصت شغلی نیز متعلق به تعاونی‌های بخش خدمات با ۳۴۰۰ نفر و تعاونی‌های بخش کشاورزی با ۲۲۵۰ نفر بوده است.
بر اساس این گزارش، عمده‌ترین گرایش های بخش تعاون کشور شامل خدمات،کشاورزی، فرش دستباف، اعتبار،‌عمران و مسکن، حمل و نقل، صنعت و معدن،تامین نیاز تولید کنندگان و مصرف کنندگان و چند منظوره می‌شود.

دیدگاه ها (0)
img
img

حمایت از اشتغال و شرکت‌های دانش‌بنیان در مسیر تحقق شعار سال/ اعلام دستمزدهای واقعی، گامی مؤثر در صیانت از حقوق بیمه‌شدگان و پایداری سازمان

مسوولان چند کمیته منصوب شدند

مدیرکل مالیاتی هرمزگان: خسارت فعالان اقتصادی بندر شهید رجایی از درآمد مالیات کسر می‌شود

پیش‌بینی هوش مصنوعی از فینالیست‌های جام جهانی

اطلاعیه جدید سازمان امور مالیاتی برای بهره‌مندی از بخشودگی جرایم

کویت: ۳ پاسگاه مرزی ما هدف قرار گرفت

اصابت بیش از ۱۰ پرتابه به جزیره قشم

پایان فرار قاتل جوان ۱۷ ساله در بندرعباس

شهادت یکی از مدیران مخابرات هرمزگان در حمله آمریکا

اصابت چهار پرتابه به محدوده روستای مسن قشم؛ فرماندار: ابعاد حادثه در دست بررسی است

هرمزگانی ها دومین پیروزی متوالی را جشن گرفت

مسابقات در بندرعباس با تأمین کامل امنیت برگزار شده‌ است

انتشار سی و نهمین اطلاعیه ستاد پرداخت به بازماندگان سانحه پرواز اوکراین

زمان ثبت نام آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد

ادعای نهاد تروریستی سنتکام: تنگه هرمز باز است!

img
خـبر فوری:

تعویق امتحانات نهایی منتفی شد؛ دانش‌آموزان طبق برنامه آماده شوند