01

دی

1403


اجتماعی

27 تیر 1396 08:50 0 کامنت

 صبح ساحل-اجتماعی: معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه امکان برگزاری دوره های آموزشی به صورت اجباری برای تمامی کودکان 4 تا 6 سال (پیش از دبستان) در سراسر کشور وجود ندارد، گفت: عمده اعتبارات دولتی برای آموزش کودکان محروم و دو زبانه اختصاص داده شده است.
رضوان حکیم زاده در گفت وگو با ایرنا با بیان به اینکه آموزش های پیش از دبستان به دو دسته سنین 4 تا 6 سال و قبل از 4 سال تقسیم می شود، افزود: آموزش های قبل از سن 4 سال در قالب مهدهای کودک ارائه می شود اما دوره 4 تا 6 سال باید صرف ارائه آموزش های لازم به ویژه در مناطق دو زبانه برای ایجاد فرصت های برابر و تحقق عدالت آموزشی شود.
وی تصریح کرد: با توجه به ردیف اعتباری در نظر گرفته شده، آموزش های 5 تا 6 سال به صورت هدفمند برای کودکان مناطق دو زبانه اختصاص یافته و در جاهایی که امکان ارائه آموزش فراهم است، دوره آموزشی نیز برای کودکان 4 تا 5 سال گسترش پیدا کرده است.
معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش در تحقق اهداف بلند مدت خود سرمایه گذاری برای گسترش دوره های پیش از دبستانی را مدنظر دارد، اضافه کرد: پژوهش ها نشان می دهد سرمایه گذاری در این دوره آموزشی برای موفقیت های آینده و رشد و پیشرفت تحصیلی و شخصیتی دانش آموزان باید بیش از هر دوره ای باشد.
حکیم زاده بیان داشت:‌ تلاش می شود دوره های پیش دبستانی در مناطق دو زبانه با ردیف اعتباری که اختصاص داده شده، برای همه کودکان فراهم شود تا این گروه از کودکان قبل از ورود به مدرسه با زبان فارسی و معیار آشنا شوند و در سال اول تحصیل مشکلی به لحاظ برقراری ارتباط و فهم مطالب درسی نداشته باشند.
حکیم زاده خاطرنشان کرد: تعداد کودکان دو زبانه را با استفاده از مرکز آمار ایران، استان به استان استخراج و ضریب محرومیت استان ها را مشخص کرده ایم تا با توزیع متوازن اعتبارات، درصد بیشتری از جمعیت دانش آموزی در مناطق دو زبانه در معرض فرصت آموزشی قرار گیرند.
وی بدون اشاره به تعداد دانش آموزان دو زبانه در کشور افزود: در مجموع 500 میلیارد ریال برای دوره پیش دستانی مناطق دو زبانه به تصویب رسیده که این اعتبار به تدریج تخصیص می یابد.

دیدگاه ها (0)
img